Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ja és azok akik nem tudnak fingani sem anélkül, hogy legalább három üzenőfalon meg 5 leveleező rendszeren lennének on-line mert "fontos" emberek
(hiszen a disznóvágást is meg kell beszélni valahol, meg a láb gomáról is kell vitatkozni
)Pedig pont az ilyen típusú felhasználóknak kell a multitasking és az 1, illetve inkább 2GB ram... Ők nem akarják "elveszteni" az éppen lefuttatott Google keresésük eredményét, miközben 2 levelet félig megfogalmaztak és éppen a Facebook-ok postolnak 4-5db fényképet a hétvégi bulizásról... Ennyi...
A röhej: én pontosan úgy vagyok ezzel, ahogy Te is. Nálam is futni csak az fut, amit használok is, a többit kegyetlenül kilövöm. Az megint más kérdés, hogy én nem vagyok "poweruser", a telefon az esetek 90%-ban telefonra és sms-re van használva. Net is csak wifi-n van rajta és leginkább a leveleimet szoktam lekérni... (Odahaza és melóban is gép előtt ülök, így minden mást meg tudok oldani így is, nem szükséges a telefont "buzerálni".)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(hiszen a disznóvágást is meg kell beszélni valahol, meg a láb gomáról is kell vitatkozni
)