- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Leírok pár tapasztalatot a telefonom memória használatáról. CUBOT X6 android 4.2.2. Nos amit észrevettem és amit itt leírtak az nincs köszönő viszonyban sem. Jelenleg nálam az alkalmazások indulás után nem foglalják a memóriát csak a telepítési tárhelyet az meg ugye nem ugyanaz! A memóriába csak indítás után kerülnek be! Tehát az a szöveg, hogy "akkor jó ha tele van" egyszerűen hülyeség!
ilyen feldolgozási sebesség mellet teljesen felesleges beguggoltatni az összes hülyeséget a memóriába pontosan elég a rendszer és az éppen használatban levő! Ehhez viszont bőben elég az 1Gb RAM. Az hogy valaki csak azért futtat 10-20 alkalmazást a háttérben mert "hátha kell". Nos ezeknek a 10Gb sem lenne elég mert azt is televágnák. Pont mint a windows-os lúserek! Sajna sok olyan telefon használóval találkoztam akitől ha megkérdeztem egy-egy akp-ról, hogy mit csinálsz vele megvonta a vállát "jóóóó ha van!".
De ez megint csak az én véleményem! Ja és nem akarok meggyőzni senkit ha rám hallgattok mindenki azt csinál amit akar!
Ja és azok akik nem tudnak fingani sem anélkül, hogy legalább három üzenőfalon meg 5 levelelező rendszeren lennének on-line mert "fontos" emberek
(hiszen a disznóvágást is meg kell beszélni valahol, meg a láb gomáról is kell vitatkozni
) Azoknak nem ajánlom ezt a telefont azok vegyenek giga-miga 60Tb memóriás telefont és dicsekedjenek el azzal, hogy "már ez is megtellett" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ilyen feldolgozási sebesség mellet teljesen felesleges beguggoltatni az összes hülyeséget a memóriába pontosan elég a rendszer és az éppen használatban levő! Ehhez viszont bőben elég az 1Gb RAM. Az hogy valaki csak azért futtat 10-20 alkalmazást a háttérben mert "hátha kell". Nos ezeknek a 10Gb sem lenne elég mert azt is televágnák. Pont mint a windows-os lúserek! Sajna sok olyan telefon használóval találkoztam akitől ha megkérdeztem egy-egy akp-ról, hogy mit csinálsz vele megvonta a vállát "jóóóó ha van!".
De ez megint csak az én véleményem! Ja és nem akarok meggyőzni senkit ha rám hallgattok mindenki azt csinál amit akar!
Ja és azok akik nem tudnak fingani sem anélkül, hogy legalább három üzenőfalon meg 5 levelelező rendszeren lennének on-line mert "fontos" emberek
) Azoknak nem ajánlom ezt a telefont azok vegyenek giga-miga 60Tb memóriás telefont és dicsekedjenek el azzal, hogy "már ez is megtellett"