- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
Fél évig használtam az UMI X1S-t.
Nem rossz telefon, ugyanazok a gyengéi mint a többi kínai telefonnak: Kamera, GPS.Végén ennél a ROM-nál kötöttem ki: Needrom
A kamera ebben már "jó" volt (a videoja kifejezetten szép) illetve 20-30 mp alatt fixált a GPS (Néha elveszítette a jelet, de alapvetően tartotta).
Írtam rá egy alkalmazást, mely az AGPS-t befrissítette maximum óránként, ha olyan alkalmazás indult el, ami használni akarta a GPS-t.Végül eladtam, de akinek nem kell a GPS maximálisan, annak egy jó telefon lehet. Meglepett, hogy karcolódik GG ellenére a kijelzője, ezért a küldött fólia kényszerből felugrott rá.
Jah még annyi eszembe jutott, hogy telefon kihangosítón (bluetooth) hívás fogadásakor néha eldobta az egész hálózatot, majd újraépítette.
Ha én hívtam kihangosítón keresztül, akkor nem csinálta (és ezt az összes ROM-al produkálta)...Ki érti...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest