- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Igazad van! távol álljon tőlem reklámot csinálni de én szinte csak onnan rendelek! Eddig soha egy centel sem vertek át! A kérdéseimre mindig válaszoltak és mindig rendkívül udvariasan! Az is igaz, hogy nagyon meg kell nézni kinek mi a profilja mert aki bugyit
árul és 1 típusú telefonnal bepróbálkozik occsón! az biztos befaragás! De attól aki szinte csak pl. telefont meg elektronikát forgalmaz az biztosan tud infót adni és ért is hozzá! Legalább is én így szoktam kezdeni kérdezek pár infót ha jól vizsgázik
akkor rendelek........ 
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

árul és 1 típusú telefonnal bepróbálkozik occsón! az biztos befaragás! De attól aki szinte csak pl. telefont meg elektronikát forgalmaz az biztosan tud infót adni és ért is hozzá! Legalább is én így szoktam kezdeni kérdezek pár infót ha jól vizsgázik
akkor rendelek........