Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
slezakimi #64632 üzenetére
Sajnos nem veszed észre a lényeget. Nekem nem az iNew-val van bajom. Nem azt választottam és kész. Tisztában voltam a Hongmi-nál fellépő kompromisszumokkal is és az iNew V3 kompromisszumaival is. Konkrétan a kolléga pofázása nem tetszik. Olyan nyugodt és békés topik volt ez egészen addig, míg be nem toppant ide. A hongmi-t amúgy nem kell hájpolni, ahogyan az iNew V3-mat sem. Konkrétan a Top 5 legkeresettebb 4 magos telók listájába tartoznak már hónapok óta. Te is tudsz érvelni, ezért is írok neked teljesen normálisan.
Viszont vannak olyanok, akiket a helyükre kell tenni, mert azt hiszik a szavuk szent. Ha te is és ő is elolvasta volna amit az iNew V3-ról írtam, láthattátok volna, hogy igenis tetszik a telefont. Szoftveresen viszont rengeteg baj van velük. Többek között a kamerát is ott szúrták el. De ha nagyon szeretnénk dűlőre jutni, akkor fussunk össze és fotózzunk azonos témát a két telefonnal. Ezt azért mondom, mert amíg az iNew V3-ban nem javítják a kamera szoftverét, addig ne zengjünk róla ódákat, mert egyáltalán nem átlag feletti.
kymco
Részemről befejeztem. A te szavadra adok, mert már letettél valamit az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest