-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
avena71
tag
Üdv!
Igaz,hogy nem dual SIM,de kínai
Kb.8 hónapja vettem egy I9500-as kínai telefont(S4 klón) 2GB RAM-mal és 4GB belső tárhellyel.Fél évig nem is volt semmi gondja,de aztán azt kezdte kiírni,hogy "Kevés a belső tárhely" töröljek. Ami nem kellett,kitöröltem,tettem fel Clean Mastert,egy ideig jó is volt,de végül csak a Gyári beéllítások visszaállítása segített. Újraraktam mindent,néhány hónapig jó volt megint,de újra ez a helyzet.Tudtommal a 4.2 Androidon vagy a Samsung telefonokon van egy billentyűkód a rejtett fájlok törlésére,ez pedig a *#9900# ,itt pedig a "Delete dumpstate/logcat" megnyomása után rengeteg tárhely szabadul fel.Természetesen kipróbáltam ezen a telefonon is,de nem működik.Rootolt a telefon.
A kérdésem,hogy létezik-e alternatív megoldás a belső tárhely felszabadítására,mert mindig újrarakni elég maceraKöszönöm:
ARCz71
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest