Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- LED / LCD TV topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
forgonati
üzenetére
ugyan magyarázd elé kérlek, hogy mivel gyengébb egy kínai telefon mint egy PNA (akár Garmin akár másik ami szintén kínában készül) kérlek ne legyél már demagóg.
Egyébként meg nem kimértem, hanem a gps teszter átlal kiírt értéket írtam be, ez akár pontos akár nem másutt is akkorát téved és így összehasonlítható. (egyébként ez egy számított Accuracy érték ami azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló hold-pozíció adatok alapján ez az elérhető legnagyobb pontosság, ez nem jelenti, hogy az utcán kimérve tényleg ott vagy ahol (hozzáadva, hogy te csak a térképi pontokkal tudod hasonlítani ami szintén nem mindig méter-pontos.(#62767) madrac
szerintem a hazsnálati élmény az fontosabb mint a hidegindítás tesztek, hiszen az nem a valós igénybevétel, ami nekem számít, hog ymikor berakom az autóstartóba és bediktálom a címet, akkor azonnal megtalálja és azonnal el is induljon a navigáció, eddig ilyet nem tapasztaltam, mindig eltelt legalább fél perc de az iNew V3 azonnal helyett és navit mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubuntu Linux
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest