Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
forgonati #62766 üzenetére
ugyan magyarázd elé kérlek, hogy mivel gyengébb egy kínai telefon mint egy PNA (akár Garmin akár másik ami szintén kínában készül) kérlek ne legyél már demagóg.
Egyébként meg nem kimértem, hanem a gps teszter átlal kiírt értéket írtam be, ez akár pontos akár nem másutt is akkorát téved és így összehasonlítható. (egyébként ez egy számított Accuracy érték ami azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló hold-pozíció adatok alapján ez az elérhető legnagyobb pontosság, ez nem jelenti, hogy az utcán kimérve tényleg ott vagy ahol (hozzáadva, hogy te csak a térképi pontokkal tudod hasonlítani ami szintén nem mindig méter-pontos.(#62767) madrac
szerintem a hazsnálati élmény az fontosabb mint a hidegindítás tesztek, hiszen az nem a valós igénybevétel, ami nekem számít, hog ymikor berakom az autóstartóba és bediktálom a címet, akkor azonnal megtalálja és azonnal el is induljon a navigáció, eddig ilyet nem tapasztaltam, mindig eltelt legalább fél perc de az iNew V3 azonnal helyett és navit mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest