Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Egyébként: megjött az no1 s6 -os.
November 19-én rendeltem meg... singapourból..
a jó hír, hogy már a T-s 6589-es MTK van benne
komolyan be volt csomagolva, párnázva meg minden.
Fülest nem adtak hozzá, viszont adtak hozzá autós töltőt (szivargyújtós usb adaptert)
meg adtak hozzá valami ragacsos nemtommit, úgy gondolom, hogy a műszerfalra ragasztható plecsni, amin megáll a teló... ?? (pedig elsőre valami űrlénykilapított nyálkájának tippeltem két fólia közzé, azóta sem mertem leszedni róla a műanyagfóliát ..
Egyébként szépen ketyeg, wifit tartja, gyors, hangja jó, két kártyát simán kezeli, net van (3G ha beállítom a VPN-t)
Szóval elég jó.
Szerintem képeket is elég jókat csinál (bár valahogy nem tudtam beállítani hogy az sdkártyára mentene (legalább is most hirtelen azt hiszem hogy a storeg0 az a telefonmemória, de mindjárt megnézem pontosabban)csak az a fránya közelségérzékelő....
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest