Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Konkrét elhatározás még nincsen, de közeledik a karácsony, és kezd igen csere-éretté válni a most használt készülékem (Samsung Galaxy Ace), plusz elegem van abból, hogy két telefont cipelek. Ezért kérném a segítségeteket.
Amit szeretnék:
- 5' alatti kijelző (4,5/4,7)
- dual sim foglalat
- rootolható rendszer (a mostani telefonommal anno eleget műszerészkedtem, úgyhogy némi, de tényleg csak érintőleges ismereteim vannak az androidról, magyarul: tudom mi az a recovery, mi az a cwm recovery, és alapszinten tudom is használni)
- viszonylag gyors és időtálló hardver (a tesztek szerint simán jó nekem az MTK cpu, de azért abból jó lenne az MT5689, vagy talán ennek a T változata, másrészt szeretném ezt a készüléket is 1,5-2 évig használni, azaz jó lenne ha az újabb android kiadások is ráhegeszthetőek lennének, legalább egy ideig)
- nagyon max 200 dollár, de inkább alatta, a 150$ körüli lenne a nyerő.Ez alapján nézegetem a készülékeket. Az etotalk.com szimpatikus lenne, főleg a saját fejlesztésű, pre-rootolt rom miatt, de eléggé húzós szállítási költséget tolnak rá (DHL 25$ körül van), tmallbox-nál, meg geekbuying-nál nem rootolt a készülék.
Eddig a Cubot GT99-et nézegettem, vagy a Xiaocai X9-et. Az előbbinél a "márkásabb" (az?) név a csábítóbb, az utóbbinál a vékonyabb méret, és a forma is jobban tetszik.
Kérem, hogy segítsetek a döntésben! Ha van még olyan készülék, ami belefér, akkor azt is megköszönném, ha megírnátok.
U.i.: nyilván a garancia rizikó-faktort vállalom, de azért az is számítana, ha olyan gyártó lenne, aki belátható időn belül (max. 1-2 hónap) foglalkozik az esetleges garanciális igényekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest