- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyka73
csendes tag
válasz
anonym1s #44109 üzenetére
Hello!
Ha már cellphonemic akkor itt az én sztorim:
Addig nincs velük gond amíg nem hibás a telefon . Én kb. fél éve rendeltem tőlük egy telefont ami durván pixelhibás volt. Azonnal írtam nekik a válaszban kért képeket csatoltam és kérésére visszaküldtem. /kb 4000Ft/ Ezután visszaküldte , mondván kicserélte egy új telefonra . Hazudott , mert ugyanaz a készülék volt kicserélt kijelzővel. Amikor leszedtem a hátlapot az „új” készüléken,hogy akkut rakjak bele kiesett 1 db csavar. Ez is pixelhibás volt , írtam neki. Kételkedett képek kért amit elküldtem neki . /A válaszok között hetek teltek el/ Jah posta ismét kb 4000 ft. A telefon visszament , hetek múlva rákérdeztem , akkor azt mondta hogy nem találja a hibát és erről küldött képeket is. Persze a képen nem az a telefon volt, amit onnan tudtam hogy amit ő fényképezett azon gyári /első/ fólia volt az enyémen már le volt cserélve védőfóliára. Hetek múlva azt közölte , hogy küld akkor egy ilyen telefont fehér színben , amire azt válaszoltam hogy jobb lenne feketében. Hetek múlva írta hogy ok, küld feketét, majd küldött egy követési számot , mely a kinai postához tartozik. A posta nyomkövetési oldalán szeptember 26.-a óta a „küldemény felvéve” üzenet van . Írtam neki , hogy mi van , hívtam őket . Telefonon /persze angolul csak makognak/ közölték hogy utána néznek. Ez volt kb másfél hete. Már fenyegettem őket,hogy a kinai követségen keresztül a hatóságaikhoz fordulok , de nem is válaszolnak már. Na ilyen a cellphonemic Fél éve sem telefonom sem pénzem és szerintem már nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest