- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigasfiu
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Sikerült vennem egy használt Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512) készüléket. Qwerty, érintő képernyő, tapi pad, dual sim, android 2.3.6.
Amikor megvettem, kipróbáltam a saját kártyáimmal, és minden funkciója tökéletesen működött. Az egyetlen probléma, hogy az előző tulaj a gmail-os címével már regisztrálta a készüléket az android market-en, ezért a rendszer egy gyári beállítások visszaállítását kért ahhoz, hogy az én címemmel legyen regisztrálva (ezt az eladó is mondta, hogy kell majd ilyet csinálni).
Megcsináltam.
Azóta a dual sim funkció nem működik, illetve ha csak egy kártya van is a készülékben, akkor hívni ugyan lehet róla, de ha engem hívnak, akkor folyamatosan foglaltat jelez nekik a készülék. Én egy pillanatra látom a képernyőn, hogy bejövő hívásom van, amely azonnal meg is szakad magától, és kiírja a rendszer, hogy nem fogadott hívás.Be kell még állítani valamit? Ha igen, akkor hol?
Mivel minden más működik, csak pont a lényeg nem, a dual sim kezelése.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest