- Házimozi belépő szinten
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Na csak sikerült Menteni az MTK Droid Toolsszal. Nem mondom...1,2 GB a telón és 3,6 GB a PC-n. Köszönet Cappa72-nek.
Alaposan áttanulmányoztam az ő leírásait is. Az ideiglenes Root jog megszerzésével volt baja az MTK D.T.-nak. Factory Mode szívás volt ugyanis nálam is KÍNAI a gyári recovery
Na ezt inkább nem piszkáltam, mert még egyik csájniz nyelvjárást sem vágom annyira...
Csináltam egy framarootot és feltettem a nekem megfelelő CWM R.-t is. Először ezzel mentettem. Utána mentettem a Droid Toolsszal. Így már hozzáfért a progi amihez akart. De itt is volt tanulság. Bekapcsoltam a Repülő módot, mondván senki és semmi ne zavarjon. És Nem tudta végig megcsinálni a backupot. Kb. félórát még vártam potyára aztán újrakezdtem az egészet. Repülő mód off. És pikk-pakk kész lett. Aztán mentettem a SnapPea nevű programmal is Appokat, kapcsolatokat. Remélem van valami gyakorlati haszna ennek a programnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Alaposan áttanulmányoztam az ő leírásait is. Az ideiglenes Root jog megszerzésével volt baja az MTK D.T.-nak. Factory Mode szívás volt ugyanis nálam is KÍNAI a gyári recovery
Na ezt inkább nem piszkáltam, mert még egyik csájniz nyelvjárást sem vágom annyira...
Csináltam egy framarootot és feltettem a nekem megfelelő CWM R.-t is. Először ezzel mentettem. Utána mentettem a Droid Toolsszal. Így már hozzáfért a progi amihez akart. De itt is volt tanulság. Bekapcsoltam a Repülő módot, mondván senki és semmi ne zavarjon. És Nem tudta végig megcsinálni a backupot. Kb. félórát még vártam potyára aztán újrakezdtem az egészet. Repülő mód off. És pikk-pakk kész lett. Aztán mentettem a SnapPea nevű programmal is Appokat, kapcsolatokat. Remélem van valami gyakorlati haszna ennek a programnak is.