- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adise őstag Látom szép vita lett a kérdésemről  
 klón nem klón ez van. Barátnőmnek tetszik a mérete és a designja is fehérbe. A telefonját viszont csak telefonálni, facebook, email , amire használja. Erre nem nagyon éri meg kiadni a plusz árat (nekünk). Nem vagánykodni kell, hanem használni Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal Az elvárásom pedig csak annyi lenne, hogy jöjjön is meg minél hamarabb talán ez nem olyan nagyon nagy Az elvárásom pedig csak annyi lenne, hogy jöjjön is meg minél hamarabb talán ez nem olyan nagyon nagy 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal
 Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal