Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Látom szép vita lett a kérdésemről

klón nem klón ez van. Barátnőmnek tetszik a mérete és a designja is fehérbe. A telefonját viszont csak telefonálni, facebook, email , amire használja. Erre nem nagyon éri meg kiadni a plusz árat (nekünk). Nem vagánykodni kell, hanem használni
Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal
Az elvárásom pedig csak annyi lenne, hogy jöjjön is meg minél hamarabb talán ez nem olyan nagyon nagy 
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal