Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
albinolynx #37525 üzenetére
Hát de na! Kénytelen leszek ezt művelni, de akkor is ... ez wtf?
(amúgy vicces lesz, mert nem annyira hosszú a hajam, éppen csak eltakarja a fülemet, szóval most kénytelen vagyok megtanulni hogy kell felvenni a telefonomat!)
Értem én, hogy kínai, de a Huawei G300 nem válogatott, ha valami a proximity sensor elé került, akkor bizony sötétült
Azért ezt kitesztelném több telóval is, lehet eladom, és hetente rendelek egy másik kínai csodát, és szakdolgozatot írok belőle, hogy melyik hogy reagál az ápolt hajra....
Aztán kiegészítem, hogy melyik samponra melyik hogy reagált! IT'S GONNA BE AWESOME!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest