-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
Én is egy HDC a9100 jelű készüléket használok (kínai Samsung Galaxy S 2).
Eléggé kezdő vagyok az android terén. Írod, hogy lecserélted a kínai felületet és frissítetted a szoftvert. Hogyan tudom megcsinálni?
Lenne egy másik kérdésem is. Az ébresztő hangok mellé, amelyek gyárilag a készülékben vannak, lehet-e pl. mp3 hangot beállítani? Én nem találtam sehol ilyen beállítást.
A két SIM kártyához nem lehet külön-külön csengőhangot beállítani? Ezt sem találtam.
Amit viszont komolyabban hiányolok, az az, hogy a jó öreg naptár program, ami a legolcsóbb készülékekben is benne van, itt sajnos nincs. Ezzel mit tudnék kezdeni?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fotós kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest