Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilbury
csendes tag
allando: Fontold meg 2x is mert ez szerintem rezisztív képernyős, a procija se mai darab, ram-ja se lesz egetverő, és az androidj verziója is elavult. Sztem az MTK6573 chipsetben gondolkozz. (korábbi hsz-ben linkeltem egy készüléklistát)
Más: Nézzétek csak meg EZT! Régebben láttam hírt hogy a Honeycomb-ot (3.0-ás android táblagépekre) rá tudják tenni telefonra is, ezek szerint megy a dolog. Az igazán érdekes az, hogy állítólag 4.0-ás UI van alatta. Egy androidvas-guru megmondhatná hogy lehetséges-e ez? Egyáltalán a chipset (mtk6573) elbírja-e az android 4.0-át?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest