Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Asszem, kerekedett egy kis gondom (Amoi n828). Meg szerettem volna nézni, hogy az egyébként faszányosan működő CWM helyére, ha felteszek egy TWRP-t (ru oldalról ehhez a tipushoz találtam egyet), akkor annak milyen a pofája. A cserét a MobileUncleTool-lal meg is próbáltam, ám sokáig nem történt semmi, csak világított a kinai logo. Kb 10 perc után akku ki-be, majd újraindítottam a telót. Már ekkor nem látta a két kártyát. Hiába tettem vissza a CWM-et, majd próbálkoztam egy restore-val is, azóta bár mit teszek, nincs hálózat. A gyári beállításig visszamentem már, de egyik kártya sem kelt életre. Van erre esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest