-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
vegyszer #25408 üzenetére
Igen a recovery felrakása közben halálozott el...az volt a baj alapvetően, hogy semmilyen recovery-t nem találtam a neten ehhez a típushoz (a márkához sem), pláne bármilyen rom-ot...adb-t pedig nem próbáltam, olvastam róla, de az nekem már tényleg nagyon magas (mint az előzőekből minden bizonnyal kiderülehetett
)
Ha vki szeretne kísérletezgetni, szívesen felajánlom a téglámat népgazdasági hasznosításra, valszeg úgysem tudok már mást kezdeni vele...és hátha még a pénzem is visszakapom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest