- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GaborJanos csendes tag Megjavult a gps-e a zp100-asomnak  , mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele.... , mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele....
 ZP100-ra van aki töltött offline gps programot? Tudtok ingyenes offline navit, mert a google playstore-ban csak próba verziókat találok. Van egy PNA-m Igo8-al, azt át lehet rá tolni? Ha igen, hogy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal Gear Solid
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele....
, mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele....