Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Sziasztok!
Ezt nekem is mondjátok el, hogy honnan és hogyan tettétek fel!
Úgy látszik mazohista vagyok, de érdekel a dolog, mivel mióta visszatettem a Zopo zp100-ra a 2.3.6 -ot (lásd előző bejegyzéseinket) azóta 2 nap az üzemidő, szemben a 4.0 gyári verzióval amivel max 12 óra, már 2 napja megy a teló 1 feltöltéssel.
Szóval, ha egy kicsit szájbarágósan, vagy utalásokkal (link utalással) és rövid leírással leírnátok, hogy kell felfrissíteni, akkor azt megköszönném.
Egyébként Szerjózsi egyik frissítését valahogy rávarázsoltam a telcsire (ezt csak abból gondolom, hogy a fórumban leírtak szerint a dialeren orosz karakterek látszanak -ami egyébként nem zavar mivel csak a számokat használom úgyis) ezért már eléggé bizalom gerjesztők lehetnek ezek a 2.3.6-os ruszki frissítések is.
Várom megtisztelő válaszotokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest