Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth.zsolt20
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Kínából rendelő, vásárló vagyok, a segítségeteket kérném.
A feleségemnek néztem ki egy telefont, aminél az volt a lényeg, hogy magyar nyelv legyen benne, androidos okostelefon és sárga, mivel az a kedvenc színe. Ez a telefon nagyon megtetszett, bár sok magyar hozzászólást nem olvastam róla:
http://www.aliexpress.com/item/SGPost-Freeshipping-BEDOVE-X21-3G-SmartPhone-Android-4-0-MTK6577-Dual-core-512MB-4GB-1-2GHz/685660986.html
Arról érdeklődnék, hogy erről mi a véleményetek illetve az oldalról, ahonnan rendelem, a webshop értékelés jónak számít, ilyen számokkal?
Hogyan történjen a rendelés, előtte írjak az eladónak, hogy jelöletlen dobozban küldje, kis értékű ajándékként, azt írja rá vagy mi legyen rajta feltüntetve, hogy lehetőleg átmenjen a vámon. Tudom, hogy ehhez szerencse kell, de ha a Hongkong post air maillel rendelem erre nagyobb az esély, talán ezt is olvastam valahol. A szállítási idő nem számít, ráérek várni rá, nem sürgős.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy jól süljön el az első telefonvásárlásom Kínából és utána is bátran rendeljek onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest