-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Két ilyen érdekeset... aztán egyet írtál, mi a másik?
Mindenkinek: mostanában nagyon sok dolgom akad, így ritkán látogatom a fórumot, most is el vagyok maradva 500 hozzászólással. Ha valakinek van valami kívánsága, ami az első hsz.t érinti, akkor írjon.
Ötlet: egyébként erről jutott eszembe, hogy mivel én is elmaradozok, de jó lenne a főbb fejleményeket tudni, ha valaki érez kedvet hozzá, hogy bevállalja a köv. feladatot, akkor lenne egy ötletem:
Egy rendszeres látogató minden vasárnap este nagybetűs kövérített címszóval (pl. Heti lényeg) írna egy összefoglalást az elmúlt hét lényeges történéseiről (megjelent valami új, van megoldás egy ismert gondra, olcsóbb lett valami mindenkit érdeklő cucc, kuponakció van valahol stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- További aktív témák...
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest