Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula addikt válasz  Somatom

üzenetére Somatom

üzenetéreSzia! Ne bánkodjál ezen!100 év múlva mostani szeméttelepeken fognak bányászni a különleges anyagok után. Ma már szépen átestünk a ló túlsó oldalára ezzel a környezetvédelemmel! Felmerült már bárkiben is az a kérdés, ha ennyire környezetszennyező valami akkor miért van egyáltalán forgalomban? Miért engedi a fogyasztóvédelem forgalomba ezeket? Elárulom: mert pénz van benne! Abban is ha elkészítik és lehet a gyártót büntetni(ezt áthárítja a vevőre természetesen  ) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni ) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor! és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni
 ) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog
 Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog  és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor!
 és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor!