- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Régebben Görög országban(is) csináltak olyat, hogy egymás után kétszer húzták le a kártyát hátha a páciens nem figyeli az értesítő SMS-t
Most próbálják a lúzereket rászoktatni a telefonos fizetésre "meee az a király hisz mindenki engem néz!" és biztosan irigy is rám mert nagy műszaki KIRÁLY vagyok(csak otthon ne kelljen egy villanykörtét cserélni meee az nem megy
) De ezt úgyse tudja senki.....
Na ezeket is elkezdték kihasználni! Ezen én már meg sem lepődök. De azon igen, hogy azok a bizonyos gyártok, forgalmazók, ezekre nem nagyon reagáltak. Na meg azokat is elfelejtik az androiddal kapcsolatban amiről pár éve szó volt. A gyártókat és a forgalmazókat is "elméletben az ilyen esetek elkerülése miatt kötelezték arra, hogy az új terméket új droiddal lehet forgalomba hozni. Ehhez képest még van 5.1-es is a boltokban................
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest