-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #135272 üzenetére
Nézz át ide: [link]
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Recovery az igazi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Mindkettő a kínai romon alapul (nem a global), funkcióbeli eltérések vannak. Teljes magyar fordítással.
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
instantwater #135269 üzenetére
Melyik opcióval csináltad a Factory Reset-et?
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #135269 üzenetére
Bootloader nyitása után xiaomi.eu, vagy miuihu rom mehet rá és megtáltosodik.
-
Sziasztok,
Van egy Xiaomi Redmi 4 Pro (5", FHD, Snapdragon 625,3GB RAM) telefon a családban, és elképesztően lassú a gyári rom (8.5.4.0 (MBEMIED)) rajta.
Ha minden igaz, az én Redmi Note 4X emben ugyanez a SOC ugyanennyi rammal van, és minden gond nélkül használom.
Lett factory reset is csinálva, de nem segít érdemben.
Úgy tudom ez a legfrissebb rom, és a system update sem ajánl fel frissítést.
Megértem, hogy a Redmi Note 4 egy sokkal elterjedtebb modell, ezért van rá frissítés.Van valami tippetek arra, hogy hogyan lehetne megfixelni a ROMot rajta? A hardver nem indokol ilyen szintű belassulást.
Nincs rajta csak egy chrome és egy messenger és egy 3rd party kamera app. Nincs tele tamagocsi appokkal meg egyéb adwarekkel.Alternatívaként milyen 5" os, (fehér, arany, rosegold) színű telefont tudtok ajánlani ami nem nagyon az alja brand, és van benne egy Snapi 625 ös vagy hasonló SOC, 3 GB ram, max 300 USD ért EUból?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest