Hirdetés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #133551 üzenetére
Akkor görgessük vissza a szálat! Idézet az eredeti kérdésből:
"Mindenképpen Dual Active Sim-es kell" "üzleti felhasználásra"
Ebben szó sincs hívásról. Az csak a válaszadók szegényes fantáziájából eredt. Én abból indultam ki, hogy ha a kérdező ilyen konkrét kritériumot ír, akkor tisztában van a dual standby lehetőségeivel, és korlátaival. Ilyen esetben engem inkább fárasztana, ha az egyértelműen megfogalmazott kérdésemre a hívásátirányítást kezdenék ecsetelni nekem. Sztem ciki, nem méltó a topik szakmai színvonalához.Junkpod:
Nem. Erre való a dual active teló. Fülessel telefonálni, és közben netezni. Üzleti felhasználásnál sztem lehet reális igény. Erre nem megoldás a mobil stick.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest