Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
A kérdés teljesen jogos.
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam. 
A 4,5 óra képernyőidő magában valóban nem nagy kunszt. De mellé azért nem átlagos a 8+ nap készenlét.
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig. 
Két dolgot állapíthatunk meg:
1) Én nem nyúzom a telefonokat fogyasztásilag.

2) A szóban forgó telefonnak a nagy kapacitású akku és az alacsony fogyasztású proci is - a jelek szerint - az erőssége az akkuidő tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam. 
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig.