- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
balazs1011 #109827 üzenetére
,lehet,de a kb. 30db rendelésemből egy nem jött meg és azt állították hogy én nem vettem át ami nem igaz.Pénzt nem kaptam vissza,csak 80% kupont amit le kellett vásárolnom.Egy másik esetben ami most történt ,az EU-s rendelésem 22 nap alatt ért ide.Ezalatt 2x írtam rájuk,mire kaptam nyomkövetést,ami állt 16 napig.Aztán megint írtam és végre megjött.Az online chat-juk szar,sokszor nem tudtak válaszolni a feltett kérdésre,csak türelemre intettek hogy majd válaszolnak.Szóval nem jobb vagy rosszabb másik ilyen boltnál.Szerencse kérdése is szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest