- Milyen nyomtatót vegyek?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Születésnapos a Noctua
- Autós kamerák
- HP Probook 640 G2 - Mi lehet a hiba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Rendeltem hozzá egy EU átalakítót.
Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba. 
Egyelőre teszi a dolgát. Három telefon töltődik egyszerre, 0,45 - 0,75 - 1 amperrel szimultán. (Variáltam a kábelekkel, de mindegyik készülék mindegyik kábellel ezeket az értékeket mutatja, tehát azt vélelmezem, hogy a telefonok kérnek ennyit enni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Végleg befellegzett a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntnak
- Battlefield 6
- Revolut
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba. 
)