- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Üdv,
Egy hibája van, amiről olvastam eddig (de javítható): a Market nem az én hibámból döglött meg, mint ahogy írtam, hanem alapból csak a kínai piac van rajta. Ezt a root-olás után simán a market felmásolásával (pl. a com.android.vending-3.5.16.apk -t) a /system/app mappába és a hozzáférési jogok kiosztásával javítani lehet.
Én a korábban említett Oldmarket-tel oldottam meg, ami még gyorsabb is, és automatikusan elvégzi a fenti műveleteket, csak root-olni kell a telefont előtte.Android 4 szerintem még nincs egy fogalomban lévő mtk6575-ös telón sem (a zopo fórumán már van fejlesztői videó róla), ehhez még tutira nem adtak ki.
Amúgy táblagépen és telefonon már teszteltem, és bár rendszer szinten jobban állítható, alkalmazás szinten meg pofásabbak az újabb naptár/gmail/stb. felületek, annyit nem ad hozzá egy telefonhoz, hogy ezért várjon valaki, max. a plázapistikéknek lehet fontos...
Akit érdekel, megvan a ZOPO ZP100-as külalakjának ihletője, keressetek rá a HTC X515E (Rider) telefonokra.
Itt vannak képek:
http://product.pchome.net/mobile_phone_htc_htcrider/picmore-321444-7291054-184.htmlA zopomobile fórumban olyat olvastam, hogy a G14-es, HTC-khez (pl. Sensation) gyártott aksival kompatibilis az, ami benne van, illetve a fenti HTC-hez gyártott védőtok is jó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest