Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.mark87
tag
Sziasztok KétSIMűek
Egy ismerős kérdezgeti mit tudna venni, hogy két telefon helyett egyet hordhasson magánál. Dualsimekben már nem vagyok annyira képben (bezzeg a régi szép időkben
) így engem is érdekel a téma. Láttam itt sokan Lenovoztok, importáltok meg ezt azt csináltok.
Neki (meg hamarosan talán nekem is) ennél némileg felhasználóbarátabb megoldás kellene. Valami itthon is kapható cucc amit megnyomkodhatunk és tud magyarul, van garancia meg ilyenek....
Az illető a billentyűzetes (de okos!) telefonokat preferálja, sajnos ha jól sejtem ez a ritkább. Nekem jó lenne táccsos, viszont tényleg legyen okos800mhz, 5mp, android alá nem adom
Létezik ilyen ? A kettő közül akármelyik...
Valami rémlik, hogy volt egy teszt dualsimes készülékről itt arénán és egész jó volt, de nem találom... vagy csak hallucináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Windows 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest