Aktív témák
-
petakpa1
őstag
nincs rossz véleményem a google-ről, csak szimplán nem akarom használni a google.com os mailcímet mert nekem jó a freemail-es is
ezt a szinkronizálást is szeretném elkerülni, valahogy azt szeretném, hogyha a kontaktjaim (nevek, számok, email címek) magában a telómban lennének eltárolva.
amúgy már csináltam egy gmail-es emailt, és amióta beállítottam a telóban működik a Play illetve a térkép is. Play-ből már le is töltöttem a viber-t
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
-
petakpa1
őstag
Most üzemelem be első okostelefonomat (Experia S). Mindeáron egy gmail fiókot akar regisztráltatni vele, de nekem nincs olyan. emailezéshze beállítottam a jó öreg freemailes fiókomat, az tökéletesen működik.
Számos alkalmazás pl google térkép sípul, hogy min 1 gmail-es fiókot be kell állítanom? Miért van ez, ha nincs gmail-es fiókom, nem fog teljeskörűen működni a teló???
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest