- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
nincs rossz véleményem a google-ről, csak szimplán nem akarom használni a google.com os mailcímet mert nekem jó a freemail-es is
ezt a szinkronizálást is szeretném elkerülni, valahogy azt szeretném, hogyha a kontaktjaim (nevek, számok, email címek) magában a telómban lennének eltárolva.
amúgy már csináltam egy gmail-es emailt, és amióta beállítottam a telóban működik a Play illetve a térkép is. Play-ből már le is töltöttem a viber-t
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
-
petakpa1
őstag
Most üzemelem be első okostelefonomat (Experia S). Mindeáron egy gmail fiókot akar regisztráltatni vele, de nekem nincs olyan. emailezéshze beállítottam a jó öreg freemailes fiókomat, az tökéletesen működik.
Számos alkalmazás pl google térkép sípul, hogy min 1 gmail-es fiókot be kell állítanom? Miért van ez, ha nincs gmail-es fiókom, nem fog teljeskörűen működni a teló???
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpársportok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest