Aktív témák

• syl5

őstag

Sziasztok!
    Nem éppen a topic témájához tartozik, de talán ti álltok a legközelebb a kérdésemhez, ezért kérném véleményeteket!

Jelenleg egy T-mobile Pulse-al rendelkezem, és új telefont szeretnék. Természetesen Android-osat, a kérdés csak az, hogy melyiket. Az ok, amiért le akarom cserélni az a kis kijelző felbontás, és az alacsony cpu órajel. E két dolog miatt nagyon sok játék el sem indul, vagy kilóg a képből, vagy épp szaggat. Meg azért lehetne kicsit gyorsabb a rendszer.
    Szóval, amik most nálam számításba jöttek azok a:
    -HTC Desire
    -Google Nexus One
    -Samsung Galaxy S
    Ugye a HTC és Nexus One szinte ugyanaz.

Nagyon szeretnék egy olyan készüléket, amin röccenésmentesen fut minden, emellett nincsenek beakadások a menüben, nincs az hogy több másodpercet kell várnom valami pici program betöltésére(ha épp úgy gondolja a telefon), nincs az hogy wifi-re csatlakozás közben szaggat a home-ok közötti görgetés, nincs az hogy miközben a market egyszerre 3-nál több alkalmazást tölt le, akkor behal a telefon. Egyszóval tényleg egy olyan telefont szeretnék, ami egy normál felhasználás mellett gyors, és rögtön reagál, nem kell türelmesnek, elnézőnek lenni hozzá és emellett nem szaggatnak az animációk és a játékok sem.
    Nagyon szeretnék egy HTC-s készüléket, mert nagyon megfogott a Sense, és én úgy érzem, hogy a HTC tud valamit, és a HTC-s készülékeket nem kell babrálgatni (custom romokkal pepecselni), mert azok egyszerűen már gyári állapotukban is jók. Nem kell a custom rom-ok hetenkénti flash-elésével sok időt eltölteni, és emiatt nincs az, hogy ha újból csinálod ezt a mozzanatot, akár egy kis változtatással is, akkor már nem úgy reagál rá a rendszer.

Azonban nagyon fontos lenne most nekem az ár is. Tehát most nem szánok új telefonra 100 000-eket, max 30 -40 000-et. Tehát előfizetéses telefonba gondolkozok, vagy új vagy használt telefonba max 70-80 000-ig (mert a Pulse-omat 30-40-re tartom).
    Így jött számításba a Galaxy S is, ami ugye most Telenor-nál 30-ért elhozható. Specifikáció alapján eléggé megveri sztem a Desire-t (mondjuk azért annyira nem, de azért megveri), viszont elég sok rosszat olvastam már róla, és ezek a rossz dolgok pont olyanok, amikért én most pont le kívánom cserélni a jelenlegi készülékemet. Nem a játékok szaggatására gondolok természetesen, hanem a beakadásokra.

Galaxy S tulajok: Valóban olyan vészesek ezek a beakadások? Van rá valami mód, hogy ezeket ki lehessen küszöbölni? Itt gondolok olyanokra, hogy custom 2.2, cyagonmod, stb. és semmiképp se olyanokra, hogy seepu és akkor figyeld, hogy mikor dolgozik a cpu, és akkor ne nyúlj a telefonhoz, mert ilyeneket már semmiképp nem akarok csinálni. Egyszerűen használni akarom a telefonomat, akkor amikor akarom, és olyan minőségben, ahogy az elvárható egy több mint 100k-s készüléktől.

Viszont a HTC-nél ott van az, hogy HTC és Sense, és Ledes villanó(ami nekem fontos), a kérdés csak az Kedves HTC Desire tulajok, hogy valóban annyira jó a Desire, ahogy azt gondolom?
    Viszont a Desire most nincs jó áron, de gyanítom, hogy karácsony közeledtével lesz még jó akció. Szerintetek?

Esetleg más alternatíva a megadott költségkereten belül? Vagy vegyem meg a Galaxy S-t, mert van az annyira jó, hogy ennyi pénzért nem szabad ott hagyni? Esetleg várjak még valami karácsonyi akcióra, esetleg egy Desire akcióra?

Válaszotokat előre is köszönöm, és bocs a hosszú Off-ért!

De, hogy on is legyek:
    Próbáljátok ki a winamp-ot! Van egy nagyon hasznos funkciója! Automatikusan felcsatolja az sd kártyát, ha gépre csatlakoztatjuk a telefont!

Aktív témák