Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv.
navit szerettem volna telepiteni a skétemre,és a barátnöm samu mini-jére és egyiken sem megy ugyanaz a navi,amit eddig mindenen használtam.(skate 2.3.5 mini 2.3.4 GB)
a navi pedig sygic 10v8.2....
mi lehet a gond?
esetleg tudnátok ajánlani valamit?
thx -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
nem akarok uj számot,ezt és néhány másikat vállalkozás miatt vettük,több száz embernek küldtem már el ami ráadásul egy elég jo szám.ezért keresek valami blokkolo progit.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
kiprobálom,köszi.
egyébként igen,mindegyik szolg. kiadja fél/egy év pihi után a számot ujra.
(megnéztem az egyém a piroslámpa.hu-n szerepel,igaz egy 5 éves hirdetésben,de az emberi hülyeség határtalan ugye...ráadásul 1-2 majdnem kuncsaftol meg is kérdeztem,és 2-3 évvel ezelötti blikk-ben is benne van,többször is)

-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv.
tudnátok mondani egy feketelista szerü appot?(nemrég vettem uj elöfizut,és mivel anno egy qrváé volt a számom,igy napi szinten keresnek nálam fizetös szexet
)párat probáltam a marketröl,de nem müködött,vagy nem birtam használni,nemtom....

thx
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)