Aktív témák
-
Klaymen
tag
válasz
marcusa #48928 üzenetére
Hm, ez engem is érdekelne, annyival fűszerezve, hogy linux alatt menjen.
Az sem lenne baj, ha a telefonon lehetne szerkeszteni a jegyzeteket és csak jelszóval lehetne elérni a tartalmat.Eddig tomboy+ubuntu one van, de nem lehet a telefonon szerkeszteni, meg csak olyat írok bele, amit bármikor kiplakátolnék a nagykörútra.
-
Klaymen
tag
A megvásárolt appokat a vásárlás után át lehet valahogy vinni másik fiókba, vagy az örökre a vásárláskori fiókhoz tartozik?
-
Klaymen
tag
válasz
GrooveHero #47964 üzenetére
Időkép? Én mondjuk Budapesten használtam eddig, de ott szépen cellainfo alapján változtatott a helyzetemnek megfelelően.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.idokep.idokep -
Klaymen
tag
Sziasztok!
Szükségeml enne egy kis segítségre, hátha van valakinek ötlete.
Adott egy telenoros kártya, ami át van irányítva egy T-s számra.
A T-s kártya egy defy+ban van. Amikor valaki hívja a telenoros számot, akkor a hívás a T-s kártyánál landol, telefon csörög. Arra lenne szükségem, hogy a telefon kiírja, hogy ha a bejövő hívás a másik kártyáról átirányítva érkezik.
A T-s kártyát berakva egy E51-be, vagy egy 3410-be szépen megjelenik a hívás elején 2-3 másodpercre, hogy átirányított hívás.
A defy+-ban nem jelenik meg. Van olyan földi vonalam, amiről hívva (számküldés nélkül) szépen kiírja. App ccsak arra van, hogy a felirat kint maradjon a csörgés folyamán végig. Ha másik mobilról hívom (akár számmal, akár szám nélkül), akkor nem írja ki.
Próbáltam gyári rommal (2.3.6), cm7.2, cm10, helyzet nem változott.Valakinek valami ötlete?
Köszi!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest