Aktív témák
-
Klaymen
tag
válasz
marcusa #48928 üzenetére
Hm, ez engem is érdekelne, annyival fűszerezve, hogy linux alatt menjen.
Az sem lenne baj, ha a telefonon lehetne szerkeszteni a jegyzeteket és csak jelszóval lehetne elérni a tartalmat.Eddig tomboy+ubuntu one van, de nem lehet a telefonon szerkeszteni, meg csak olyat írok bele, amit bármikor kiplakátolnék a nagykörútra.
-
Klaymen
tag
A megvásárolt appokat a vásárlás után át lehet valahogy vinni másik fiókba, vagy az örökre a vásárláskori fiókhoz tartozik?
-
Klaymen
tag
válasz
GrooveHero #47964 üzenetére
Időkép? Én mondjuk Budapesten használtam eddig, de ott szépen cellainfo alapján változtatott a helyzetemnek megfelelően.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.idokep.idokep -
Klaymen
tag
Sziasztok!
Szükségeml enne egy kis segítségre, hátha van valakinek ötlete.
Adott egy telenoros kártya, ami át van irányítva egy T-s számra.
A T-s kártya egy defy+ban van. Amikor valaki hívja a telenoros számot, akkor a hívás a T-s kártyánál landol, telefon csörög. Arra lenne szükségem, hogy a telefon kiírja, hogy ha a bejövő hívás a másik kártyáról átirányítva érkezik.
A T-s kártyát berakva egy E51-be, vagy egy 3410-be szépen megjelenik a hívás elején 2-3 másodpercre, hogy átirányított hívás.
A defy+-ban nem jelenik meg. Van olyan földi vonalam, amiről hívva (számküldés nélkül) szépen kiírja. App ccsak arra van, hogy a felirat kint maradjon a csörgés folyamán végig. Ha másik mobilról hívom (akár számmal, akár szám nélkül), akkor nem írja ki.
Próbáltam gyári rommal (2.3.6), cm7.2, cm10, helyzet nem változott.Valakinek valami ötlete?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GTA V
- iPhone topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest