- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
"de vannak érzékeny emberek -van mikor én is" - tudom, asszony is szokott menstruálni.
Egyébként meg: Jól van, na! Mindig elfelejtem hogy ez nem 18 éven felülieknek fórum, itt tilos a felnőtteknek szóló viccelődés!
Megpróbálok ezentúl nem segíteni senkinek, és csak akkor írni, ha nekem van problémám (persze akkor is csak full szárazon, fapofával, semmi célozgatással, mellébeszéléssel, poénkodással, szigorúan csak katonásan, értelmes kerek mondatokkal, ahogy a lányaim is megértenék
) csüsz
(#40653) hunkryo:
OkDe azért azt látod hogy még mindig Én foglalkoztam a legtöbbet a GOndoddal, és próbáltam tudatni hogy nem valószínű hogy a Go a ludas... de azért próbálj vmi más launchert is ki, hátha mégis (még linket is kaptál az induláshoz)
Bekukkantottam az S2 topikba is, és mit ne mondjak, az ottaniakhoz képest meg főleg sokat mondtam (fél3 óta, mióta feltetted ott a kérdést, 1 választ se kaptál a hatvanvalahány hozzászólásban - se poénost, se poéntalant)
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged