Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
TRob1
veterán
"de vannak érzékeny emberek -van mikor én is" - tudom, asszony is szokott menstruálni.
Egyébként meg: Jól van, na! Mindig elfelejtem hogy ez nem 18 éven felülieknek fórum, itt tilos a felnőtteknek szóló viccelődés!
Megpróbálok ezentúl nem segíteni senkinek, és csak akkor írni, ha nekem van problémám (persze akkor is csak full szárazon, fapofával, semmi célozgatással, mellébeszéléssel, poénkodással, szigorúan csak katonásan, értelmes kerek mondatokkal, ahogy a lányaim is megértenék
) csüsz
(#40653) hunkryo:
OkDe azért azt látod hogy még mindig Én foglalkoztam a legtöbbet a GOndoddal, és próbáltam tudatni hogy nem valószínű hogy a Go a ludas... de azért próbálj vmi más launchert is ki, hátha mégis (még linket is kaptál az induláshoz)
Bekukkantottam az S2 topikba is, és mit ne mondjak, az ottaniakhoz képest meg főleg sokat mondtam (fél3 óta, mióta feltetted ott a kérdést, 1 választ se kaptál a hatvanvalahány hozzászólásban - se poénost, se poéntalant)
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest