- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
Samus
addikt
Nem rossz megoldás, de ez egy Launcher. Nekem csak egy Drawer-re volt szükségem, ami a menüt rendezi, és össze tudom házasítani a LauncherPro-val (vagyis ha a főképernyőn a "Menü" gombra kattintok a dokkból, akkor az általam kedvelt struktúra fogadjon). Az LG gyárija nagyon bejött, és az ALL APP Organizer hasonlít rá a legjobban. Csak egy baj van vele, nem tudom miért, de belépéskor nem a lista tetején vagyunk, hanem középen...
Egy dolog lenne még nagyon jó, bár ilyet biztos nem fogok találni:
Mikor a telefont felélesztem, de még nem nyitom "ki" (vagyis a feloldóképernyőn vagyunk), ha volt nem fogadott hívás, vagy olvasatlan üzenet, akkor kiírja, hogy: 1 nem fogadott hívás... (itt írja ki a gyári zenelejátszó az aktuálisan játszott szám címét is, ha fut). Jó lenne, ha azt írná ki, hogy 1 elmulasztott hívás: xyz. Vagyis ha megnézem mennyi az idő, anélkül látnám, ki keresett, hogy fel kellene oldanom, és a híváslistába belépnem...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest