Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Bone123
üzenetére
Nem hiszem. Én is próbáltam kiokosítani a Voice Serach-öt mindenféle trükkökkel, de úgy látszik ez ICS/JB nélkül nem akarja bevenni a parancsokat. Gondolok itt a hangtárcsázásra, ami - mint valaki már jelezte - működik ICS alatt (bár érdekes módon ott is csak a "calll"-t ismeri hiába van magyarra állítva).
A "milyen idő lesz holnap" talán nem a legjobb, mert elméletileg nem kell tudnia, hogy éppen hol vagy meg mikor van az a holnap. Szerintem a "Budapest időjárás előrejelzés"-el többre mész.
Szerintem a navigálással sincs gond, olyan szempontból, hogy nem a GMaps-nek kell bemondani a címet, hanem a GNavi-nak. A parancsokat valóban nem tudja (még?) értelmezni.
Nekem egyébként a Tiszai pu.-t gond nélkül felismeri, és meg is találja. Meg ilyeneket is bevett, hogy Lillafüred, meg Bükkszentkereszt önkormányzat.
Először nekem is szarakodott, de aztán rájöttem hogy kell vele beszélni.Bár úgy tűnik nekem, - hogy ugyan bekerült a magyar nyelv, de egészében nem integrálták még annyira a rendszerbe mint az angolt.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest