- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Bone123 #49287 üzenetére
Nem hiszem. Én is próbáltam kiokosítani a Voice Serach-öt mindenféle trükkökkel, de úgy látszik ez ICS/JB nélkül nem akarja bevenni a parancsokat. Gondolok itt a hangtárcsázásra, ami - mint valaki már jelezte - működik ICS alatt (bár érdekes módon ott is csak a "calll"-t ismeri hiába van magyarra állítva).
A "milyen idő lesz holnap" talán nem a legjobb, mert elméletileg nem kell tudnia, hogy éppen hol vagy meg mikor van az a holnap. Szerintem a "Budapest időjárás előrejelzés"-el többre mész.
Szerintem a navigálással sincs gond, olyan szempontból, hogy nem a GMaps-nek kell bemondani a címet, hanem a GNavi-nak. A parancsokat valóban nem tudja (még?) értelmezni.
Nekem egyébként a Tiszai pu.-t gond nélkül felismeri, és meg is találja. Meg ilyeneket is bevett, hogy Lillafüred, meg Bükkszentkereszt önkormányzat.
Először nekem is szarakodott, de aztán rájöttem hogy kell vele beszélni.Bár úgy tűnik nekem, - hogy ugyan bekerült a magyar nyelv, de egészében nem integrálták még annyira a rendszerbe mint az angolt.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged