Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem Én vagyok a rosszindulatú, hanem a rIgo gyártója/forgalmazója, mert Ők nem engedik neked megvenni.
Nem tudsz Igo primot venni (androidra meg semelyiket), mert nem lehet - sose lehetett venni, csak 1-2 autós navi gyártó kütyüjével együtt, vagy ájfónra... de ha mégis, azért kérdeztem hogy hol vennéd, mert sok mindenkinek segítség lenne.Amúgy ez már sokszor ki lett tárgyalva, többek között ma is (és nem véletlen számít wareznak az Igo majdnem minden esetben, majdnem minden topikban, majdnem minden fórumon, majdnem minden weboldalon, hanem a fentiek miatt)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudsz Igo primot venni (androidra meg semelyiket), mert nem lehet - sose lehetett venni, csak 1-2 autós navi gyártó kütyüjével együtt, vagy ájfónra... de ha mégis, azért kérdeztem hogy hol vennéd, mert sok mindenkinek segítség lenne.