Legfrissebb anyagok
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Tomate
veterán
A legkisebb frissítés amit be tudok állítani fél óra. De nem ez a baj. Megkapom az üzit, egy kis részét látom, amennyit kiír majd a többit akkor tudom olvasni ha megnyitom. De ha megnyitom az okt29 és nov2 között váltott üzeneteket hozza be. Amit most kaptam az sehol. Pedig ki is töröltem az egészet hátha sok volt neki, de ugyan az...
Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest