- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
.:LoMAX:. #34300 üzenetére
Ez a táblázat valami bloatware összehasonlító?
System health check(???), process manager, app manager ezek beépítve vannak az androidban és teljesen jók. Seamless installation....jájj, lehet még egyszerűbben telepíteni egy appot? O.o Backup meg mire fel mikor szinkronizálva van minden a google acc-al? Traffic Monitoring talán ez még értelmes lehet ha jobb mint mondjuk egy 3G Watchdog Pro. Battery Doctor jajajaj....
-
kavics325i
őstag
válasz
.:LoMAX:. #34300 üzenetére
Oké.Letöltöttem.Majd nyomon követem.Nekem avast theft valami van,de azt nem igazán tudom használni meg teljes szintű használat előtt leakart törölni mindent úgyhogy nem hagytam magamat. Viszont eza Cerberus repülő módban indítottam újra a telót és utána kapcsoltam ki a rep. módot.Már küldte is az sms-t,hogy azonosítattlan sim + koordináták és jött a mail is ott meg + térkép képpel
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest