Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Ez a táblázat valami bloatware összehasonlító?
System health check(???), process manager, app manager ezek beépítve vannak az androidban és teljesen jók. Seamless installation....jájj, lehet még egyszerűbben telepíteni egy appot? O.o Backup meg mire fel mikor szinkronizálva van minden a google acc-al? Traffic Monitoring talán ez még értelmes lehet ha jobb mint mondjuk egy 3G Watchdog Pro. Battery Doctor jajajaj.... -
kavics325i
őstag
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Oké.Letöltöttem.Majd nyomon követem.Nekem avast theft valami van,de azt nem igazán tudom használni meg teljes szintű használat előtt leakart törölni mindent úgyhogy nem hagytam magamat. Viszont eza Cerberus repülő módban indítottam újra a telót és utána kapcsoltam ki a rep. módot.Már küldte is az sms-t,hogy azonosítattlan sim + koordináták és jött a mail is ott meg + térkép képpel
Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
System health check(???), process manager, app manager ezek beépítve vannak az androidban és teljesen jók. Seamless installation....jájj, lehet még egyszerűbben telepíteni egy appot? O.o Backup meg mire fel mikor szinkronizálva van minden a google acc-al? Traffic Monitoring talán ez még értelmes lehet ha jobb mint mondjuk egy 3G Watchdog Pro. Battery Doctor jajajaj....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)