Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Narxis #34337 üzenetére
Nem tudom, hogy mi alapján állították össze, gondolom, amit a Comodo tud
Én Avastot használok
De ami tudok ( tudásom hiányos is lehet) a részekről:
System health check: alkalmazások ellenőrzése, beállítások ellenőrzése (pl. engedélyezve van-e az ismeretlen helyről származó appok telepítése), saját maga ellenőrzése (pl. adatbázisok)
process manager, app manager: csoportos kezelést tesz lehetővé, több kijelöltet lő ki/távolít el, amúgy a részleteknél a rendszer beépített részét nyitja meg
Seamless installation: Anti-Theft telepítésére vonatkozik szerintem
Backup: igaz, hogy van saját is, de itt app-okat is lehet, az más tészta, hogy mit fog tudni, Titanium Backupot nem hiszem, hogy lenyomja/beéri
Battery Doctor: erre én is csak "jajajaj...."-t tudok mondani, de fene tudja mit fog takarni valójában
--
Akit érdekel egy AV-Test (Android)--
Más: tud valaki jó kis növényhatározót androidra?
Aktív témák
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged