Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Ezt szeretném én is tudni, bár nap, mint nap használom, de nem jöttem még rá, hogy mire is lenne jó..
szerk: azthiszem, a 'Vocal Ease'-t kihagyom.. nagy nehezen eljutottam egy letöltő oldalra, de az fizetős, nem kicsit..
szerk2: (#32816) TRob1 el sem hiszed, mekkorát segítettél most nekem. Csak előbb vasat kell alá venni.
szerk3: (#32817) sajtee amint tudok, megosztom veled természetesen!
-
decoati
aktív tag
Ami a céges laposon van (t40, komoly mi?). Mé', mit rakjak rá, Debiant?
Próbáltam kunyerálni valami kiszolgált vasat egy állandó linuxos vpn szervernek, erre közölték hogy örüljek ha a tönkrement laposokat meg tudják javíttatni. Hiába no, válság van, mi meg kutyák vagyunk. Bár a kettő nem függ össze.
Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest