- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
aimettirlz #28600 üzenetére
Most lehet, hogy ez nem lesz meggyőző így mindenféle indoklás nélkül, de az elején én is úgy voltam vele, hogy zavart a sok össze-vissza elindulgató folyamat, volt, amit ki is irtottam a rendszerből, de aztán rájöttem, hogy úgy jó, ahogy van, a rendszer hadd intézze magának a dolgait, én nem szólok bele, a használaton kívüli folyamatok, amik csak a memóriában ülnek, úgyse fogyasztanak semmit.
@Levmen: Szívesen.
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz #28600 üzenetére
Az a folyamattól függ. A billentyűzet vagy a Market process-e például kell oda. Ha nem facebook-ozol mobilról, akkor a FB app törlésével nem fog futni a folyamat sem.
De én nem törölgetnék. Ezek a processek ott vannak a memóriában, de csak a háttérben, processzoridőt nem igazán eszik a legtöbbje. Tehát szerintem elférnek.
De ha tényleg zavarnak, akkor akkuhasználati statisztikáknál látod, mi eszik sokat.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest