- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Schuey
tag
Még most akarok majd egy g-mail fiókot csinálni. Csak nem tudtam, hogy fiktívet csináljak-e és azt adjam meg a telefonomnak, vagy a saját adataimat adjam meg.
Ti hogyan csináltátok?A címemet nem adom meg neki, és nem is vagyok hajlandó rá! (Remélem attól még működik a telefonon rendesen a market.) De gondolm akkor a SIM kártya alapján a telefonszámomat is tudni fogja hiába nem akarom megadni a G-mail fióknak. Egyenlőre mivel csak ismerkedek majd az andrid renszerrel nem hiszem, hogy kártyaszámot meg fogok adni. De ha sor is kerül rá akkor is előtte nyitok egy új számlát és arra pontosan annyi pénzt teszek, amennyiért vásárolok. (Így tudom kikerülni, hogy lopjanak tőlem.) Legalábbis remélem.
Azt meg h a google le tudja keresni, h hol vagyok én úgy tudom, h ki lehet kapcsolni.
TRob1: Hasolló jókat kívánok én is neked! Azt hiszem, hogy minden ember (de legalábbis a többség) félti a saját tulajdonát. Ebbe szerintem beletartoznak a személyes adatai is (még ha azok az ismerősei telefonszámai is azok). Én nem szivesen teszem közzé az adataimat olyan helyen, ahol illetéktelenek el tudják lopni és vissza tudnak élni vele. Szerintem te se szivesen adnád meg a bankkártyád számát és a hozzá tartozó pinkódod, vagy egyéb hasonló adataidat egy vadidegennek, de még lehet, hogy a barátaidnek sem.
Aktív témák
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mafia: The Old Country teszt
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest