- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Üzemidőre gyúrt – ROG Raikiri II Xbox Wireless bemutató
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
Aktív témák
-
válasz
canniball #13568 üzenetére
Azt gondoltam, hogy sokkal nagyobb a fantáziád! Az ember nagyon perverz állat tud lenni.
Igen van amikor fülhallgatóval hallgatom a zenét, sétakor, kerékpározás közben, ha a munkám engedi, még fűnyírás közben is, de én olyan perverz állat vagyok, hogy a családomat ne zavarjam éjjel, akkor is fülessel teszem. Tudom, hogy van ettől kényelmesebb mód is, de nem mindig adottak a lehetőségek.
Egyik ismerősöm, aki sokkal járatosabb az akusztikában, magyarázta, hogy 10-15 000 Ft-os minőségi fülhallgatóval sokkal jobb zenei élményt lehet varázsolni, mint ugyan ilyen értékű hangszórókkal. Nálam a minőség Sennheiser.
Először kételkedtem, de be kellett ismernem, hogy tényleg így van. A SE W995 telómtól el voltam ájulva, hogy milyen jól szól a gyári fülessel, de csak addig még oda nem adta a saját Sennheiser fülhallgatóját. Azóta is ezt a márkát részesítem előnybe.
Álmomba sem gondoltam, hogy egy 20 000 Ft gagyi SE X8-al jobb zenét tudok varázsolni a PowerAMP segítségével, mint a nagy Walkman mobillal, de sajnos ez van.
Egy darabig használtam a MixZing is, tetszett, nem volt semmi gondom vele, de amikor megismertem a P.AMP, akkor muszáj volt váltanom. Mind külsőre, mind belsőre jobban bejött, annak ellenére, hogy összességben kevesebbet tud mint az első számú favoritom.
A családban két X8-van órákig tesztelgetem a két készülék segítségével a két alkalmazást, nálam a PowerAMP a győztes, de ez nem jelenti azt, hogy a MixZing rossz lenne.
A P.AMP jobban kézre áll, ill. a külső is jobban bejön, de ez ízlés kérdése.Hátránya a MixZingel, hogy a teljes verzió fizetős ill. ez idáig nem sikerült magyar nyelvel ellátni, de egy lelkes csapat már az ügyön van.
Az a jó az egészben, hogy van választási lehetőség, mindenki az ízlésének megfelelően választhat. Nekem még a magyar Winamp és a TTPod jött be, de rajtuk van még mit csiszolgatni.
Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest