- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP notebook topic
Aktív témák
-
xSide
őstag
Igen másra irányult a kérdés
Nem ilyen jellegű átírásra, de ha a készítő úgy gondolja törli a naptárát, akkor mindenki névnap nélkül marad
Mikor először iratkoztam fel rá, volt benne automatikus értesítés , hiba és hiányos napok.
Ezért szedtem le magamnak és javítgattam... -
canniball
nagyúr
Ezt vágom, a gondolat alapja az volt hogy a jelek szerint a gyári sms app-al egyes telefonoknál "működnek" a magyar karakterek, másoknál pedig nem (azaz többnek vannak számolva). Ezért gondoltam arra hogy esetleg a honosított készülékeket belőtték megfeleleően de az angol nyelvűeknél ez hiányzik.
-
baalco
tag
najó, igazad van, ott a pont
Akkor esetleg [ilyesmi?]
-
fatal`
titán
Köszi, ez jó. Kár, hogy pont a spanyol bajnokságot nem tölti be valamiért, pedig felvettem volna a meccseket a naptáramba. Na mindegy.
Hátha majd javítják.
(#29412) idegenufo: Nem értem a rinyálást. A régi butafonodon volt? Gondolom nem. Ott ránéztél gyakrabban? Ha nem anyáztak, akkor rá.
Ha nem elég hangos az értesítés, akkor talán emeld meg a hangerejét. Legközelebb meg körülnézel vásárlás előtt és olyan telefont veszel, amin van led.
-
Foose
addikt
Jogos. De én csakis azért nem azt tolom,mert az említett balra dőlő ékezetet nem kezeli. Ha azt kezelné,én is azt tolnám. Mert ugye a swiftkey x használatát szoktam meg,az meg segít írni,mert feldobja a szavakat,amiket persze ékezetesen dob...
(#29395) stefi68 : úgy függ össze,hogy a switkey x-el tudok kényelmesen,ékezettel írni,és mivel a handcent eldönt balra ékezetet,ezért megírom az smst (ékezettel) az meg küldéskor másik oldalra dönti az ékezetet,és nem számol plusz karaktert. Kb 2 napja vagyok handcentes,ebben még nem tudok segíteni -
"Felsorolnál pár dolgot hogy mikben sokkal jobb a gyári?"
Az az igazság, hogy ez készülék függő is. Pl. a SE X8-as naptárja nagyon gagyi, ezért mellette a Jorte Calendar használtam. A SE Xperia Mini már annyit javult ez az alkalmazás, hogy száműztem a Jortét. Vagy pl. ugyan ez a gmail apk, nem találtam jobbat tőle. Ez csak egy-két példa, de azért van.
De ahogy már előttem jó páran megállapították, az a jó az "okostelefonokban", hogy egy alkalmazásra sokféle alternatíva van.
A többi az az intelligencia, életkor , nemi hovatartozás és az ízlés dolga.Számomra a legviccesebb alkalmazás az időjárás widgetek, nincs tökéletes. Tudja ezt minden józan ember, egyszerűen lehetetlen. Még is több oldalt megtöltött ezen probléma ecsetelése. Én olyan oroszosa kinézek az ablakon, 100%-os, sohasem tévedtem még.
-
domerator
veterán
Egyebkent a harom cucc, amit felsoroltal, gyari valtozatban pont sokkal carabb tud lenni, mint a gyari sms app.
Launcher van ami laggol, tarcsazobol van olyan, ami nem t9-es, nevjegyzekbol meg olyan, ami csak menubol keresheto... amik mellett meg hasznalhatoak, csak epp joval kenyelmetlenebbek, mint a gyari sms app a tobbi extraja nelkul.
Szerintem... -
domerator
veterán
-
aimettirlz
tag
és a problémára amit írtam sztem ez megoldás lehet?
SE ARC S... sztem a kezelőfelület van elcsúszva picit annál a két helyen... aprólékosabban is megnéztem mivel a betűk itt eltolva vannak egymás felett de mgé is az alsónak a legalját kel megérintenem hogy a betű legyen belőle és ezt a jelenséget csak itt vettem észre... főleg állóhelyzetbe fektetve már jobb a helyzet..
Joffan
-
punky10
addikt
+1 a Mortplayernak.Most,hogy irtad,leszedtem,és q..va jo tabletten is
Eddig eszembe sem jutott,mert régebben X10Minin probáltam,de nem tetszett,kicsi volt neki a kijelzö.Tabletten viszont most a legjobbnak tünik....Meghagytam a Justplayert is a Youtube és a dalszöveg támogatása miatt,de Mort beugrott 3.playernek.
-
ko9
addikt
Ezzel webalapon ki kell tallózni, és úgy küldi fel. Egy drag'n'drop módszer bőven jó lenne, de erre nem találtam lehetőséget, csak az ilyen Samba/FTP módszerrel.
Dropbox-al az a baj, hogy előbb feltölti külső tárhelyre, és onnan letöltöm - duplán felesleges adatforgalom kifele... -
fatal`
titán
Nálam másodszorra elfogadta, de azóta még nem jött e-mailem.
Ha már itt tartunk: Nem lehet valahogy beállítani, hogy a nem fogadott hívások értesítése ne a tárcsázón, hanem a kapcsolatokon jelenjen meg? Csak ezért tartom kint a dockon a tárcsázót, jó lenne a helyére a gmailt tenni, hogy ne kelljen lapoznom miatta (másik asztalon van az ikonja).
-
sittes79
addikt
Akkor ez neked (is) szól.
-
szente
addikt
-
majdnem megörültem, hogy ezt kerestem, de nem teljesen jó! Olyan megoldás kellene, ami profilokat kapcsolat ki, illetve be, a profilokat pedig én magam tudjam szerkeszteni! Itt inkább eseményeket lehet létrehozni és időzíteni, ami azt jelenti, hogy alkalom adtán kézzel például nem tudok váltani egyik profilról a másikra néhány érintéssel. Az eddig fenn lévő programmal pedig sajnos összeakad, így nem tarthatom meg mindkettőt a saját előnyeik okán.
Symbian-en annak idején a Handy Prifles-t használtam erre a célra nagy megelégedéssel, valami hasonlóra lenne szükségem ezúttal is.
-
atillaahun
veterán
Szerintem ennek csak kategóriánként lenne értelme. De ugye hiteles összehasonlítást írni egy-egy launcher-ről, levelező kliens-ről, forgalommérőről, fogyasztásmérőről, stb... hatalmas meló lenne, amire tudtommal még senki sem vállalkozott.
Úgyhogy marad ez a topic, a semminél jobb. Mondjuk jó ideje nem sok újat tudnak már itt sem mondani. Amilyen programokra szükségem volt, azokat már mindet kiteszteltem, és valószínűleg az igényeimnek legmegfelelőbbet használom. Persze rengeteg hiba, és főként hiányosság mellett.
Kicsit ki van már a tököm az Android-dal a hihetetlen optimalizálatlanság miatt, de nem fektetnék még egy 1 évet egy másik OS kitanulásába, főleg hogy valszeg a többi is szar csak másképp. -
TRob1
veterán
szerk: De legyen, itt egy "hiteles" lista a legjobb, "must have" appokról (legközelebb majd blogolok is róluk, bővebben)
:
-Titanium Backup Pro
-Note Everything Pro
-Go Launcher Ex
-Go SMS Pro
-Root Explorer
-Go Contacts Ex
-Go Keyboard
-g:hu
-Tiny Flashlight + LED
-Simple Calendar Widget
-AirDroid
-Dropbox
-Minus
-Sports Tracker
-SounddHound
-Shazam
-QuickPic
-Timeriffic
-Mort Player
-Paper Camera
-Cocktail Flow
-Angry Birds + Seasons + Rio
-Turkey Season
-Andoku
-Alkímia
+
Gmail app + Google naptár + CM Rom beépített dolgaiszerk: Remélem semmi fontosat nem hagytam ki.
-
Kakumix
senior tag
Te elmentél és megnézted, mikor még egy linket sem tudott betenni a reklámjába?
Tyer: Nem biztos, de szerintem a webes felületen lenyíló listával vagy egyéb módon ki tudod választani melyik naptárba kerüljön az új esemény.
Az alap android nem tud magyarul beszélni, ehhez a következő programokra van szükség: SVOX Classic Text To Speech (ingyenes) és SVOX Hungarian/Magyar Mariska (fizetős).
-
IkszIpszilon
aktív tag
Vagy az is lehet,hogy vannak akiknek a rootolás nem szükséges,mert így is megkapnak mindent ami fontos számukra.Az ideiglenes root az érdekes lehet,de időközben a Legend behalni látszik;már nem nagyon akar bekapcsolni se.(elázott és ezért lett a Sensation).Én sem magamtól féltem a telefont,hanem ha más kezébe kerül és nem csak user hanem system administrator jogai vannak akkor estleg ő "csinál téglát" 400euroból
és a Legend elvesztése után nem hiányzik egy újabb sokk!
-
F-ECT$
titán
Tényleg érdekel, köszi mindkettőtöknek.
Azért kezdtem el vele foglalkozni, mert 1 GB alá ment az SGS2-ben az internal_sd szabad területe, és már minden zenét/filmet átmásoltam az external-ra, most jön az, hogy átnézzem a többi mappát, hogy mire nincs szükségem.
Így továbbra is kérdem, hogy az sdcrad/App_manager mappát vajon melyik app hozta létre? (A telepített progik apk-ja van benne.)
-
IkszIpszilon
aktív tag
Köszi.
Root nélküli megoldás ezek szerint nem létezik a problémára?Az se számít,hogy 2 HTCről van szó?
Igen tudom,de igazán most az egyszer ehhez lenne rá szükségem a többi dolgot a Legenden is megoldottam root nélkül az elmúlt másfél évben.nem óckodom tőle,de azért nem is szívesen kezdeném buherálni az új telót,ha mér ilyen drága volt,nehogy elb....ak vmit.
Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged