Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
bozont #17608 üzenetére
Nem tudom, hogy béta vagy nem.
Sajnos arra sem jöttem rá, hogy hogyan tudnám visszacsinálni a régit. Egyszer csak ez a ronda lassú Market fogadott a telefonon, csak lestem, hogy hogy került ez ide, amikor senki sem kérte.
Nincs valami módszer arra, hogy az ember visszategye a régit?
-
aggleány
addikt
Nektek is eszméletlen lassan tölt be a szép új Market, amit a WP7-ről másoltak?
-
aggleány
addikt
válasz
stefi68 #17442 üzenetére
Ha rosszul irányítod a pingvint a pályán, akkor repül. Nagy ívben!
Nincs semmi az Aldikoval, pont egy olyan verziót kezdtem el, ami nem jó 320x480-ra, úgyhogy hagyjuk, nem téma. Használom angolul, mert még mindig ez tetszik legjobban.
Lasy
Az már múlt idő. Folyton ledobta a témát, amit beállítottam, úgyhogy visszatértem az Aldikohoz. Ez nem dobja le a témát, mert nincs neki, ellenben szépen megtartja a beállított színeket.
-
aggleány
addikt
válasz
stefi68 #17437 üzenetére
Penguin Skiing. Egy pingvin siklik lefelé egy sípályán, halakat kell elkapni menet közben. Van olyan nézet is, amikor Te vagy a pingvin.
-
-
aggleány
addikt
Nem tölt le, nem az a verzió.
Nem sok appot, nem sokat.
Egy csomó launchert (Xperia Mini), mert nem tudtam, hogy fog-e tetszeni a gyári - bár most azt használom. Plusz pár apróság: teljes verziós Office Suite, Asphalt 5, Penguin Skiing (aszfalt pinvines verzióban), Quickoffice, egy csomó live wallpaper, BS Player, Total Commander, Astro, File Expert, Aldiko (teljes), Crazy Chipmunks, Call Meter NG, Alarm Clock Xtreme, Quick Settings és a Mérges Madarak teljes alapverziója. Összesen ennyi, nincs más.
Launcherből megmarad három, ha már tudom, hogy mik tetszenek, Office-ból is ki kell még próbálni, hogy melyik a nyerő, TC marad, a többit viszont használom.
Meg van a kártyán egy csomó film.
-
aggleány
addikt
Már nézem is.
Megnéztem. Tényleg.
Néztem Astro-val, File Expert-tel és Total Commanderrel.
Köszönöm a gyors segítséget.
Most játszottam vele vagy 20 percet, és mikor megnéztem, hogy mekkora helyet foglal, sikítófrászt kaptam, hogy honnan szedi a többi adatot. Ráadásul telepítésnél teljes netelérést kért.
Nem tudod, hogy az mire kell neki?
Kezd megtelni a telefon.
Belső memória: 292 MB használt, 128 MB szabad, kártya: 14 GB használt, 537 MB szabad.
-
aggleány
addikt
Angry Birds-ügyben kérek segítséget egy hozzáértőtől. Azt írja a játék, hogy 304 KB, egy másik helyen meg 17 503 268 byte. Ez jó lehet?
Az átváltóprogival nem ez jött ki. Bocs a láma kérdésért, de nem értek hozzá, és nem szeretném, ha sutyiban netet használna a kis piszok. Légyszi segítsen, aki tud.
Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
HollyBoni #17380 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy kicsit félrevezettelek, mert egy csomó proginál így jelölik azt, hogy tabletre való, viszont ha a telóval mentél fel a Marketre és ott találtad, akkor jó esély lesz rá, hogy jó lesz a telefonra, ugyanis általában azt látod, ami működni is fog a telefonon (kb. 95%).
Igen, a 480x800 az nagynak számít. Ami alatta van, az kicsi.
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #17212 üzenetére
Nekem FE-nél rögtön a doksit nyitja meg, és csak kilépésnél kell az FE-ből kilépegetni. Nekem a gyári launchernél egyik telepített appot sem ajánlja fel, a másik launchernél viszont rögtön a gyárival nyitja meg, kérdés nélkül.
Most gyorsan megint leszedtem az Astro-t is, mert amikor megtaláltam a File Expertet, az jobban tetszett, és az Astro-val is kiraktam a doksit, így simán megnyitja, és visszanyílra rögtön be is zárja, minden lépegetés nélkül, próbáld ki.
Akkor most lesz telepítve több fájlkezelő is, mert az egyik erre jó, a másik meg arra.
Astroval úgy tettem ki, hogy hosszú nyomás a Home-on, Parancsikonok, Astro, kikeres és nyom. Meg lehet változtatni a fájl nevét is, ha akarod, simán nyílik-záródik.
-
-
aggleány
addikt
Nagy kérdésem van. Kiraktam egy doksit a kijelzőre. A telefonon gyárilag van telepítve az OfficeSuite. A doksit random módon, nem minden launcher esetén lehet megnyitni. Pl. ha a gyári launcher van fent (Xperia Mini), akkor nem lehet megnyitni, azt írja ki, hogy "az alkalmazás nem található". Ha az ADW van beállítva, akkor simán ki lehet nyitni a doksit. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Telepítettem egy Quick Office-t is, az sem érzékeli gyári Home-nál a doksit.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #17085 üzenetére
Ez elég rafkós mondat lett, de nem fogom elfelejteni. Illetve még azt is elfelejtem, hogy van ilyen menüpont.
-
aggleány
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget, már megoldottam, de azért fura, hogy nem lehetett rendesen visszahozni. Anno ezért mondtam le az ADW-ről is, mert nem tudtam visszahozni a dock-t, és akkor még nem voltam olyan ügyes gyerek, hogy eszembe jutott volna törölni a beállításokat, egyszerűen Home-ot váltottam.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #17075 üzenetére
Közben már az Alkalmazások menüben töröltem a beállításokat, és újra lett tálca, de akkor ezek szerint, ha ott kiveszem a pipát, akkor többször ez nem fog előfordulni? Mert az nagyon jó lenne.
Nálam úgy hangzik, hogy Felhasználói felület - Rejtett dokk-sáv - Dokk-sáv (Be/ki kapcsolja a Dokk-sávot), innen vettem ki a pipát. Így jó lesz? Most már nem fog lelépni a nyavalyás dokk-sávom???
-
aggleány
addikt
Igen, ettől féltem, hogy ezt kell csinálni.
Szépen beállítgattam mindent, potom egy óra alatt, és most kezdhetem újra.
Én sem találtam olyan lehetőséget, ahol máshogy is el lehetne tüntetni a dockot, de hiába, én különleges tehetség vagyok.
Megcsináltam a visszaállítást. Eredmény: minden beállított cuccom eltűnt, de a dock nem jött vissza.
-
aggleány
addikt
Az kell, de sosem tudom a nevét.
Ez be van állítva, már végignéztem mindent, csak utána írtam. Nem tudom, hogyan és hova tüntettem el, de mindjárt sikítófrászt kapok!
A sima ADW-nél volt egy olyan lehetőség, hogy ha valamerre elhúztad az ujjad, akkor eltűnt, visszafelé húzva pedig visszajött.
-
aggleány
addikt
Segítsééééééééég!!! Valahogy eltüntettem az ADW EX-ben az alsó sávot, ahol a menü ikon is van. A menüt már előhoztam, de hogy lehet visszatenni mindent??? A sima ADW-ben tudom, hogy hogyan kell, de itt nem találom. Az a szép a dologban, hogy a menüben csináltam valahogy, a sok kis kockás ikon megnyomásával létrehoztam egy új katalógust, erre eltűnt minden, de már ezt is orvosoltam, csak a főképernyőn lévő menüsor tűnt el.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16957 üzenetére
Ez elég érdekesen néz ki.
Köszi a leírást, mindjárt nekiállok kísérletezni.
-
aggleány
addikt
Mercutio_
Ezt nem tudtam, köszönöm, kipróbálom.
Breki
Köszönöm, ha megtalálom, hol lehet választani, kipróbálom.
Ezt a MIUI-t is levadászom, tök jól néz ki.
Persze, jól néz ki az öt ikonnal is, de nekem jobban bejön a négyikonos verzió. Szemem, mint a sasé, de könnyebb nyomkodni a nagyobb ikonokat. Most gyakorolom a vakon navigálást a telón, és elég jókat szórakozom vele.
attilaahun
Leirtottad? Tettél sima ikonokat a helyére???
Azt hogyan kell csinálni?
Bocs mindenkitől, hogy nem az előzőt szerkesztettem, de ha elküldök egy hsz-t, utána rögtön megyek tovább a következő oldalra, és nem láttam, hogy miközben írtam, már kaptam válaszokat.
-
aggleány
addikt
válasz
Mercutio_ #16945 üzenetére
Köszi, vele már megpróbálkoztam, és régebben használtam is, de most az a fejlövésem, hogy négy ikont szeretnék, és amiket próbáltam, azoknál ezt valamiért nem tudtam beállítani. Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert hátha valaki tudja, hogyan kell - ha egyáltalán megoldható. Közben találtam egyet, MX Home launcher, ott be lehet állítani, de szívesen kipróbálnék másokat is.
Ha jól tudom, az ADW sem húzza szét az ikonokat, hanem középre teszi be összehúzva őket. 3"-os kijelzőn azt elég nehézkes kezelni.
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #16942 üzenetére
Köszönöm.
Az a baj, hogy nekem alul alapból öt ikon van. A legalsó - menü vagy mi a neve sorra gondolok. Azt meg tudom csinálni, hogy elhúzok onnan egyet, de akkor ott marad a plusz jel. Kicsi a kijelző, és jobban tetszene, ha csak négy ikon lenne a legalsó sorban is. Felette négy van, tehát az rendben van.
-
aggleány
addikt
Launcher ügyben kérnék segítséget. Olyan launchert keresek, amiben be lehet állítani, hogy az alsó sorban négy ikon legyen (mint pl. a Samuknál). Ha be lehet állítani pl. a Go-ban, megköszönném, ha valaki leírná, hogy hogyan kell - én ehhez béna vagyok, általában a gyári launchert használom Samunál, mert tetszik.
-
aggleány
addikt
Képek mappába rendezése
Nemrég keresett valaki olyan appot, amivel mappákba lehet rendezni a képeket. Véletlenül találtam, a leírás szerint ez lesz az.
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #16872 üzenetére
Én egy ideig a Visidon Applock-ot használtam, elég vicces kis progi. Be lehet állítani azt is, hogy csak a Te arcodat látva engedje megnyitni az alkalmazást, de természetesen van jelszavas védelem is.
Sajnos ez a vicces feloldás Neked nem lesz jó, mert a Mininek nincs előlapi kamerája.
-
aggleány
addikt
válasz
Goatman #16618 üzenetére
Elvileg a Call Meter 3G tud ilyet, de én képtelen voltam beállítani a beállítanivalókat, nekem magas, hogy mit hogyan kell benne csinálni. Érdemes megnézni, hátha Neked összejön a beállítás - azt mondják, nagyon jó. Hasonló, de sokkal egyszerűbb számláló a Call Meter NG.
-
aggleány
addikt
Megértelek, én is kétszer szedtem le. Nem látom értelmét.
Jó hangoskönyv felolvasó progit tud valaki? Angol nyelvű könyvet szeretnék felolvastatni vele, de rengeteget találtam a Marketen, és abban reménykedem, hogy hátha nem kell mindet megnéznem, mert valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
Előzmények mindig vannak, az utózmányokat pedig éppen most gyártjuk.
Womb
Tényleg semmi gond.
Részemről szeretem, ha jó fejek vannak itt, és belefér egy kis poénkodás és beszélgetés is a szakmai részbe - elvégre is emberek vagyunk (na jó, én asszonyember
).
Szerintem fejezzük be az offolást, mert majd jól kapunk az arcunkra.
Ráadásul jogos is lesz.
-
aggleány
addikt
Hát nem azt beszéltük meg, hogy itt a fórumon nem áruljuk el senkinek???
Womb
Ha én azt írom egy pasasra, hogy f@sz, akkor az két okból lehetséges: 1.) az; 2.) ez az egy értékelhető része van. Ezért volt fura. Amúgy semmi gond, tényleg.
atillaahun
Igenis, értettem, tanulmányozásnak fogom alávetni az említett művet - na kezdésnek nem az egészet, de pár részt megnézek, aztán ha tetszik, akkor megoldom, hogy megnézzem az egészet.
PBA
Ha ismerem ezt a szót akkor, amikor nicket választottam, biztosan "geekeány" lettem volna. Sokkal jobban hangzik, de sajnos ezt már buktam.
-
aggleány
addikt
Aha, aha. Így már értem.
Köszönöm a felvilágosítást.
Nem aggódtam igazán, csak kíváncsi voltam, hogy mit jelent ez a szó, és amit a neten találtam róla, az nagyon kócos volt.
Akkor lehetnék akár "geekleány" is "aggleány" helyett.
RazorGTR1
Hűtlenség önamagadhoz, ha ilyesmi csak eszedbe jut is. (idézet egyik kedvenc írómtól, de nem biztos, hogy szó szerint így van, ezért nem kapott idézőjelet)
Womb
A nagy részével egyetértek, de hogy miért a "picsa" szót használtad a nő szinonímájaként, és hogy miért kapnál ki érte, azt nem értem. Meg azt sem, hogy ha nem akarjátok, hogy így kezeljenek, akkor miért tűritek - sőt, várjátok el? (Akinek nem kabátkája, ne kapkodja magára! Senkit nem akarok megbántani, de fenemód kíváncsi vagyok.
)
Ne magadra értsd, de ha ezt így átlátod, akkor a másik oldalt is ismerned kell.
A "Ti" megnevezés a férfiemberekre vonatkozik.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16579 üzenetére
A kocka ugyanaz, mint a geek? És ezek rossz értelemben vett akármik, vagy jó, vagy ki tudja?
Tényleg nem tudom, és ez elég ciki.
-
aggleány
addikt
Én is ezen sírok, hogy mind fizetős.
Ráadásul még fizetősből sincsen túl sok.
-
aggleány
addikt
válasz
Fireman67 #16489 üzenetére
Aranyos vagy, de vigyázz, Fireman67né hátha résen van.
Folyik belőle a kávészem?
Nekem megmaradt a gyári TW-alap, alul a négy ikon, de a menü elrendezése más lett. Bennragadt a TW az Home-on?
Keresek minél izgibb, különlegesebb launhcereket! Nem baj, ha nagy a hardverigénye.
-
aggleány
addikt
atillaahun
Az igaz, hogy mindig kapok választ, de attól még kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt olvasom valahol, hogy "nőnek jó lesz az". Ilyenkor általában valami nagyon egyszerű, vacak készülékről van szó. Meg ilyenek is vannak, hogy "Nőnek? Androidot? Minek?" Ezeket elég rosszul tűröm, és több olyan fórum is van, ahol egészen egyszerűen nem is veszik észre, hogy válaszoltam valamire vagy kérdeztem valamit.
Pl. most az előbb Te sem reagáltál nekem, csak egy fiúkollégának, de Rólad tudom, hogy biztosan benézted a dolgot.
PBA
Neked a neved miatt simán megoldható a "nőiesítés", cseréld le a képet egy női fejre, és kész. Én inkább fiúsítanám magam, de ezzel a nickkel kicsit hülyén nézne ki.
Nem izgulok, már megszoktam.
Van egy pár ember, akinek nem vagyok hajlandó válaszolni, mert még régebben minősíthetetlenül viselkedtek - nem sok ilyen fórumtárs van, nekik majd válaszolnak mások.
petipetya
De jó Neked, hogy elég a 8 GB-os kártya! Én már nagyon várom, hogy kijöjjön a 64-es, mert van még egy csomó film, amit szívesen magammal hurcolnék, és most nem fér el.
Az a vicc, hogy 20 percnél többet összesen nem néztem filmet telefonon, de azért fontos, hogy minden kedvenc folyamatosan nálam legyen. Ez valami érdekes fejlövés lehet, de hát ez van.
-
aggleány
addikt
Igazad van, de nem érdemes egy bizonyos szint alá menni. Nem mások miatt, önmagad miatt. Régebben morcos voltam, ha egy kérdésre válaszoltam, és ugyanazt a választ csak a fiúkollégának köszönték meg, ma már nem érdekel. Néha persze én sem tudom megállni, hogy megjegyzést tegyek, de utána mindig megbánom. (pirulós szmájli + kacsintós kollégája - telóról írok, bocs).
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16462 üzenetére
Elég sok helyen lehet olyasmiket olvasni, hogy fontos, hogy gyors legyen a kártya. Én nagyon sokáig egy Class 2-es kártyát használtam, és egyáltalán nem éreztem, hogy lassabb lett volna, mint a mostani Class 6-os. A másolás az lassabb volt, de mint azt Te is írtad, egyszer kell kiülni, és készen van.
-
aggleány
addikt
Nem zavartad meg az érzékeny női lelkemet, mivel nem tartok ilyet itthon. Nem a mondanivalóval, mindössze a stílusával volt bajom, mert ebben a topikban ez nem igazán megszokott. Mivel láthatólag senki mást nem zavart, vedd úgy, hogy nem szóltam.
Mr X
Nálam a progik ki- és bekapcsolása elég sokat eszik, de lehet, hogy ez is készülékfüggő.
Az elvileg és a gyakorlatilag között én már elég sok különbséget fedeztem fel android-fronton.
-
aggleány
addikt
Mindenkinek köszönöm a javaslatokat.
Joshi
Ebben teljesen igazad van, nem minden progi fog jól futni minden telefonon, sőt, lesz olyan , amit egyes készülékekkel le sem lehet majd tölteni, vagy nem hajlandóak települni. Ez csak iránymutatás, arra jó, hogy megmutassa a lehetőségeket, azt, hogy mennyi mindent lehet csinálni a telóval.
ERPY
Itt többen is vagyunk, akik használják a humorérzéküket. Szebb vele az élet, próbáld ki. Nem kell mindjárt ellenséges hozzáállást gyanítani, szerintem félreértetted.
Amúgy akár óránkénti ki-bekapcsolás is jobban eszi az akksit, mintha bekapcsolva tartnád a WiFit.
PBA
Ugyanezt meg lehetett volna fogalmazni kissé kulturáltabban is.
-
aggleány
addikt
Egy olyan cikket akarok összeszedni, ami a többségnek tetszik. Ha csak olyan progikat vennék bele, ami nekem tetszik, már régen készen lennék. Sokféle alkalmazásból akarok bemutatni néhányat, alternatívákkal együtt, valahogy úgy, mint a Hasznos progis cikkemben. Tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek ez vagy az helyett egy másik tetszene, de ez van. Igyekszem a többségnek tetsző irományt alkotni.
Nem írok bele minden javaslatot, annyi hely nincs.
Amiket eddig felsoroltak, azokból majdnem minden már szerepel a cikkben - van, amiről pár soros leírás van, van, ami alternatívaként van megjelölve.
-
aggleány
addikt
Mindenkinek köszönöm az ajánlatokat, úgy látom, hogy megint elég jól válogattam, bár már régebben is kaptam segítséget.
Még jöhet több is, majd válogatok.
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Ajánlatokat kérek szépen a következő témákban:
- zenelejátszó
- filmnéző
- rádió
- launcher
- sms
- tárcsázó
- telefonkönyv
- fényképező
- játék.A szórakozási lehetőségeket bemutató cikkhez kellenének a javaslatok. A cikk már tulajdonképpen készen van, de ha javasoltok olyasmit, ami jobb, mint ami jelenleg szerepel, akkor szívesen átírom, hogy a jelenlegi legjobb kerüljön az ajánlóba.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #16128 üzenetére
Mióta gyártják.
-
aggleány
addikt
Sajnos én romolásban nem tudok segíteni, olyasmit nem szoktam csinálni. Azért lehet, hogy érdemes lenne megnézni az oldalakat, lehet, hogy valahol le van írva a válasz a problémádra, ha már más is belefutott, esetleg van fent az oldalon olyan valaki, aki tud segíteni. Az ilyesmihez pl. Lasy is nagyon ért.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14997 üzenetére
OK. Tehát ugyanazzal a Gmail címmel legyél bejelentkezve a telón és a számítógépen is, és már szalad is lefelé a progi a telefonra.
Ha nem megy valami, szólj.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14983 üzenetére
Persze. A jobb felső sarokban jelentkezz be azzal az e-mail címmel, ami a telefonon meg van adva, és legyen bekapcsolva a telefonon is a net. Ha ez megvan, menj rá az "Install" gombra, és már szedi is le a progit a telefonra.
CoolBoy323
Nekem bőven elég a normális számológép, és függvényt sem kell rajzolnom, ezt tehát szerintem nem must have. Ide a fórumba írtad, hogy must have. Ha megvan a fonál eleje, akkor tudod, hogy miért írtam, hogy nem igazán must have.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14972 üzenetére
Szívesen.
Remélem, találsz majd benne olyan progit, amire szükséged van.
-
aggleány
addikt
Hidd el, hogy előfordul. Tudom, hogy hülyén hangzik, de priviben egy csomóan kerestek meg azzal, hogy olvastak ilyen-olyan cikkeket, amikben fel van sorolva egy csomó app, ami mind "must have", és ha most azt nem töltik le, akkor nem is lesz jó a telefon? Vagy az appok csak akkor működnek jól, ha együtt vannak?
Nem fogok neveket írni, de 10 embernél több keresett meg ilyen típusú kérdéssel. Aki nagyon kezdő, és egyáltalán nem ért a témához, képes szó szerint venni akármit, ami segíthet neki - talán mert nem akar kérdezni, mivel az ciki, vagy nem is tudom miért.
Mellesleg a kedves kolléga lekoppintotta az én hsz-emet: én is linkeltem egy hasonló cikket, és az általa ajánlott progi másik, egyszerűbb verzióját ajánlottam. Mivel jóindulatú vagyok, biztosan nem vette észre, hogy én mit válaszoltam a kérdezőnek, utána pedig az sem tűnt fel, hogy neki írtam egy hsz-t. Nem úgy ismerem a kollégát, mint aki direkt nem vette észre a dolgot, inkább gondolom csak sikerült átsiklani felette. Vannak olyan egyének is, akikről pontosan tudom, hogy direkt nem veszik figyelembe, amit írok, de azokkal nem is szoktam foglalkozni, nincs miért. Ellenben CoolBoy323 szerintem jó arc.
-
aggleány
addikt
Igazad van, de egy kicsit túlzásnak érzem a "must have" kifejezést, lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. A "must have" tudomásom szerint a netes nyelvben valami olyat jelent, hogy kötelező, enélkül nem igazán lehet boldogulni. Szerintem "must have" progi nem igazán van, én összesen kettőt találtam, ami mindenkinek bejött, de már azok sem igazán aktuálisak (Astro és Quick Settings), mivel azóta már sok telefonon van gyárilag fájlkezelő és gyorsbeállítási lehetőség is.
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #14939 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy szüksége van függvényszámításra és rajzolásra, tudományos számológépre, internet sebességének meghatározására, és a többire? Egy kicsit talán barokkos túlzás, hogy ezek mind "must have" appok lennének.
Nem kötözködni akarok, de talán lehetnél egy kicsit reálisabb. Vannak benne nagyon jó progik, de nem mind kell feltétlenül mindenkinek. Egy abszolút kezdő mondjuk hallgat rád, és feltelepít egy csomó számára használhatatlan dolgot, ami csak foglalja a helyet.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14923 üzenetére
Nézd meg ezt, biztosan találsz benne olyan progit, ami tetszeni fog. Lejátszónak (filmhez) a MoboPlayert ajánlom, hívásidő méréséhez pedig a Call Meter NG-t.
-
aggleány
addikt
Gyanúsak vagytok, fiúk! Honnan tudtok ilyeneket?
Én is hozzájárulok egy női alkalmazással, bár a fiúkollégák is nagyon jót szórakoztak vele: Magic Mirror Ezzel a progival különféle hajzatokat lehet felpakolászni egy lefotózott illetőre, de a saját képpel variálás csak a fizetős verzióban működik. A Free-ben csak a gyárilag megadott emberkék elérhetők, de kipróbáláshoz tökéletes.
-
aggleány
addikt
válasz
hodostamas #14701 üzenetére
Érdekes, éppen Tőled akartam kérni.
Persze, jó az ingyenes, nincs nagy különbség a kettő között, és akkora a szundi gomb, hogy még én sem nyúlok mellé félálomban.
-
aggleány
addikt
flash-
Ha jól tudom, egyelőre még nincs magyar nyelvű Alarm Clock Xtreme, de kérni fogom a megfelelő topikban, hátha lesz egy áldozatos emberke, aki megcsinálja.
-
aggleány
addikt
Semmi gond.
Mindössze csak egy kicsit figyelj oda a stílusra, és nézd át a szabályzatot. Pl. ha olyasmit írsz, ami nem tartozik a topikhoz, akkor a szövegdoboz alján tedd a kis pöttyöt az "off topik" mellé, és akkor mindenki láthatja, hogy nem témaba vágó a hsz, és akit csak a szakmai dolgok érdeklnek, az simán átugorhatja a hsz-t olvasás nélkül.
-
aggleány
addikt
Örülj neki, hogy te tökéletes vagy, és soha nem néztél még el semmit. Ha már kellőképpen boldog vagy, akkor viszont egy kicsit vegyél vissza a felkiáltójelek számából, mert az ilyen helyzetben kiabálásnak számít, és itt nem igazán értékeljük.
Ha pedig kijavítasz valakit, akkor előbb te csináld tökéletesen azt a bizonyos dolgot, addig pedig, amíg nem megy, ne köss bele másokba.
-
aggleány
addikt
Na jó, tessünk befejezni, mert a végén még elpirulok!
Olyan privit kaptam, hogy csak nyammm!
Hol van a sok-sok programajánlat az új cikkecskéhez?
A Logoutra kérném a Hasznos progik topikjába.
-
aggleány
addikt
válasz
Fireman67 #14461 üzenetére
RazorGTR1 egy kicsit féltékeny, de nem kell foglalkozni vele, úgysem küldött még egyszer sem csokit.
Megnéztem a gugliban, beírtam azt, hogy "android programok", és az első oldal alján ott figyel a cikkecske!
Feltörtem, mint a talajvíz!
Én is szeretlek Téged, Fireman67! Olyan jóképű fiatalember vagy!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest