Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
aggleány
üzenetére
Persze, ebben is igazad van, de szerintem még pont nem mentem azon bizonyos szint alá, persze mindenkinek máshol van a tűréshatára.
Nem gondolom, hogy sérelem vagy gond vagy bármi esetén ne tehetnél megjegyzést, nem kell mindent benyelni, kifejezheted a nemtetszésedet, nem Kun Béla idejében élünk már szerencsére.
Én amúgy sem szoktam véka alá rejteni a véleményemet. Ez sokak számára lehet kellemetlen, de legalább egyenes vagyok és nem támadok senkit hátba. Plusz mástól is ezt várom el, ha valami nem tetszik, bátran közölje velem.
Ez tök normális - szerintem. 
Amúgy meg a topiktársnak igaza van, ha kérdésed van/lesz, lányként/nőként abszolút előnyben vagy, sokkal több és kimerítőbb választ fogsz kapni, mintha mondjuk én tenném fel ugyanazt a kérdést.
Ez is tök normális dolog, ez a világ rendje. Azon meg ne izgulj, ha valaki diszkriminál itt a fórumon a nemed alapján, elmehet a sunyiba és ennyi. 
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány
üzenetére
"Régebben morcos voltam, ha egy kérdésre válaszoltam, és ugyanazt a választ csak a fiúkollégának köszönték meg, ma már nem érdekel."
Viszont lányként jelentősen több, tartalmasabb és gyorsabb választ kapsz a kérdéseidre. Még mindig te jársz jobban. Én is fontolgattam már egyébként a névváltást mondjuk rozi-ra, valami kis copfos kislány fejecske avatar-ral betársítva.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem gondolom, hogy sérelem vagy gond vagy bármi esetén ne tehetnél megjegyzést, nem kell mindent benyelni, kifejezheted a nemtetszésedet, nem Kun Béla idejében élünk már szerencsére.