Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
aggleány #16474 üzenetére
Persze, ebben is igazad van, de szerintem még pont nem mentem azon bizonyos szint alá, persze mindenkinek máshol van a tűréshatára.
Nem gondolom, hogy sérelem vagy gond vagy bármi esetén ne tehetnél megjegyzést, nem kell mindent benyelni, kifejezheted a nemtetszésedet, nem Kun Béla idejében élünk már szerencsére.
Én amúgy sem szoktam véka alá rejteni a véleményemet. Ez sokak számára lehet kellemetlen, de legalább egyenes vagyok és nem támadok senkit hátba. Plusz mástól is ezt várom el, ha valami nem tetszik, bátran közölje velem.
Ez tök normális - szerintem.
Amúgy meg a topiktársnak igaza van, ha kérdésed van/lesz, lányként/nőként abszolút előnyben vagy, sokkal több és kimerítőbb választ fogsz kapni, mintha mondjuk én tenném fel ugyanazt a kérdést.
Ez is tök normális dolog, ez a világ rendje. Azon meg ne izgulj, ha valaki diszkriminál itt a fórumon a nemed alapján, elmehet a sunyiba és ennyi.
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány #16474 üzenetére
"Régebben morcos voltam, ha egy kérdésre válaszoltam, és ugyanazt a választ csak a fiúkollégának köszönték meg, ma már nem érdekel."
Viszont lányként jelentősen több, tartalmasabb és gyorsabb választ kapsz a kérdéseidre. Még mindig te jársz jobban. Én is fontolgattam már egyébként a névváltást mondjuk rozi-ra, valami kis copfos kislány fejecske avatar-ral betársítva.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest