- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #16464 üzenetére
Ugyanezt mondhatom el én, mint tapasztalatot.
Emellett még a Desire topicban mondták nekem, hogy a class6-os kártya egy ideális arany középút, mivel gyorsan írja/olvassa a kis méretű adatokat a kártyán. Ebből kifolyólag igazi hasznát azok látják, akik főzött rommal és scripttel az sd-n lévő ext partícióra telepítik az alkalmazásaikat. Persze azoknak is hasznos, akik 2.2+ android verzió esetén az sd-re mozgatják a támogatott alkalmazásokat, illetve minden olyan dolognál hasznos amikor az sd-ről kell adatot olvasni (zenelejátszás, cache az sd-n stb.).
Mivel hallgatok a nálam tapasztaltabbakra, így nekem is egy class6-os kártya figyel a telefonban. 8GB-os, mivel nincs szükségem nagyobbra (zenét nem hallgatok, filmet nem nézek, pendrivenak bőven elég).
Külön érdekesség, hogy melyik telefonomban milyen sd volt alapból:
- Milestone: class2 8GB
- X8: 2GB, a class nincs ráírva de a mérés eredménye megegyezik egy class6-os sebességével
- Desire: class4 4GB
- Desire S: class2 8GB
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest